سالاد ژامبون

سالاد ژامبون

سالاد ژامبون را می توان به عنوان پیش غذا در مهمانی ها و یا عصرانه در تولد ها سرو نمود یا به صورت شام سبک در خانه تهیه کرد. وجود سیب زمینی و تخم مرغ و ژامبون در کنار هم، در این سالاد، علاوه بر طعم خوبی که با خیار شور ایجاد می کند، می تواند به عنوان یک وعده غذایی مورد استفاده قرار گیرد. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت:

۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۳ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی سالاد ژامبون

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

برای تهیه سالاد ژامبون مجلسی و خوشمزه ابتدا در یک کاسه، ماست و مایونز و پودر سیر و آب لیمو و عسل و خردل و نمک و فلفل را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و به خوبی با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله 2

پس از اینکه سس آماده شد، روی آنرا با سلفون می پوشانیم و درون یخچال قرار می دهیم. در ادامه سیب زمینی و تخم مرغ خرد شده را به کاسه سالادخوری اضافه می کنیم. خیار شور و کالباس هم اضافه کرده و خیلی آرام هم می زنیم.

مرحله 3

توجه داشته باشید که باید مواد را به آرامی ترکیب کنیم تا له نشوند و ظاهر سالاد را خراب نکنند. در ادامه سس را اضافه کردن و کمی ترکیب می کنیم، سپس یک ساعت سالاد را در یخچال قرار می دهیم تا مزه ها به خورد سالاد برود.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.