تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۱۱
۰
۰
چیز برگر گزینه مناسبی برای یک پیک نیک است و می توان آن را با نان های کوچک تهیه کرد و در سینی مزه هم قرار داد. امروز طرز تهیه چیز برگر رستورانی را به شما آموزش می دهیم.
مرحله 1
گوشت را داخل کاسه ای بریزید و تخم مرغ ، سیر رنده شده ، پیاز رنده شده و آب گرفته را به گوشت اضافه و مخلوط کنید و کمی ورز دهید. سپس نمک و فلفل بزنید و مقداری آرد اضافه کنید و چند دقیقه دیگر ورز دهید تا مایه چیز برگر منسجم و یکدست شود ( تا حدی که بتوانید به چیز برگر شکل دهید کمی آرد اضافه کنید چون آرد زیاد چیز برگر را خشک میکند ).
مرحله 2
چیز برگرها را با قالب یا با دست به شکل دایره ای شکل دهید ، چیز برگرها را داخل ظرف بگذارید و روی آن را با نایلون فریزر بپوشانید و به مدت 1 – 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب هم شود.
مرحله 3
پس از مدت زمان لازم چیز برگر را روی آتش ذغال یا ماهیتابه ای که چرب کرده اید قرار دهید تا برشته شود. سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته شود ، در پایان پخت یک ورقه پنیر روی چیز برگر قرار دهید تا با حرارت آب شود.
مرحله 4
داخل نان همبرگر را با کاهو ، گوجه فرنگی و خیارشور پر کنید و چیز برگر را پس از آماده شدن روی انها قرار دهید و سس دلخواه بزنید و سرو کنید ( در صورت تمایل از پنیرهای دیگری نیز میتوانید استفاده کنید ، همچنین میتوانید مقداری پنیر رنده شده داخل مایه چیزبرگر بریزید ).
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۱۵۱.۱۷ | - % |
چربی کل | ۷.۷۶ | - % |
چربی اشباع شده | ۲.۸۷ | - % |
چربی ترانس | ۰.۱۵ | - % |
کلسترول | ۴۹.۴۴ | - % |
سدیم | ۲۱۱.۱۶ | ۱۴ % |
کربوهیدرات کل | ۸.۶۲ | ۷ % |
فیبر رژیمی | ۰.۹۶ | - % |
قند | ۱.۴۰ | - % |
پروتئین | ۱۲.۰۴ | ۲۲ % |
ویتامین A | ۱۳۱۳.۹۱ | ۱۴۶ % |
کلسیم | ۷۷.۹۲ | ۸ % |
نظرات کاربران