خورشت سیب یکی از انواع خورشت های ایرانی است که بسیار خوش طعم و دلچسب است و شما می توانید آن را به عنوان وعده غذای اصلی در نهار یا شام تهیه کنید و حتی برای مهمانی ها و مجالس خود آن را تهیه کنید. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۱۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۱۲۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۴ نفر
مواد تشکیل دهنده
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
برای تهیه خورش سیب درختی ابتدا لپه را از چند ساعت قبل درون یک کاسه آب می ریزیم و اجازه می دهیم به خوبی خیس بخورد تا نفخ اش به طور کامل گرفته شود. در ادامه پیازها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
مرحله 2
در این مرحله پیاز خرد شده را به همراه کمی روغن مایع به یک قابلمه مناسب اضافه می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و پیاز را چند دقیقه تفت می دهیم تا کمی تغییر رنگ داده و سبک شود.
مرحله 3
حالا گوشت خورشتی را پس از شستشو به صورت تکه های کوچک قورمه ای خرد می کنیم و به همراه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به قابلمه اضافه می کنیم، سپس گوشت را هم به خوبی تفت می دهیم تا کمی سرخ شده و رنگش تغییر کند.
مرحله 4
در این مرحله لپه را آبکشی کرده و به قابلمه اضافه می کنیم، سپس کمی تفت می دهیم. در ادامه رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا کاملا سرخ شده و طعم خامی اش از بین برود.
مرحله 5
حالا ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه کرده و حرارت را زیاد می کنیم تا آب جوش بیاید. پس از اینکه آب جوش امد، کف های روی سطح آب را جمع کرده و دور می ریزیم. در ادامه حرارت را کم کرده تا گوشت و لپه به مدت یک ساعت بپزند.
مرحله 6
در همین حین سیب ها را پوست گرفته و به صورت درست خرد می کنیم، سپس درون یک کاسه آب سرد قرار می دهیم تا سیاه نشوند. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم.
مرحله 7
در حین داغ شدن روغن، سیب های خرد شده را از آب خارج کرده و با دستمال خشک می کنیم، سپس به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شوند. در ادامه سیب های سرخ شده را کنار می گذاریم.
مرحله 8
پس از اینکه لپه و گوشت به طور کامل پختند، سیب سرخ شده را به قابلمه اضافه می کنیم، سپس مقداری نمک، به همراه شکر و آب لیمو اضافه کرده و اجازه می دهیم آب خورش کم شود و به روغن بیفتد.
مرحله 9
در صورت تمایل برای رنگ بهتر خورش، می توانیم کمی زعفران دم کرده هم اضافه کنیم. پس از اینکه خورش به خوبی جا افتاد، آنرا در ظرف مورد نظرمان می کشیم، سپس به همراه برنج سرو می کنیم.
نظرات