تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۱۱
۰
۰
خورشت نخود فرنگی از دسته خورشت های بسیار خوشمزه و مجلسی می باشد و شما می توانید خورشت نخود فرنگی را با مرغ یا گوشت و یا به صورت ساده تهیه کنید و به سلیقه خود سبزیجات مختلف مانند هویج یا سیب زمینی را داخل این خورشت استفاده کنید. خورشت نخود فرنگی به همراه پلو و سالاد بسیار دلچسب است.
مرحله 1
در ابتدا پیاز را پوست بگیرد و نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن داخل قابلمه تفت دهید سپس به آن کمی زردچوبه نیز اضافه کنید و تفت داده تا سبک شود سپس در ادامه رب را افزوده و هم می زنیم تا رب خوش رنگ شود.
مرحله 2
سینه های مرغ را می توانید به دو روش اضافه کنید یا به صورت مکعبی برش بزنید و یا به صورت درسته اضافه کنید. مرغ ها را داخل تابه با پیاز و رب تفت دهید و به آن فلفل سیاه و کمی نمک اضافه کنید و روی مواد آب ریخته و بمدت ۱ ساعت اجازه دهید تا پخته شود.
مرحله 3
بعد از گدشت ۳۰ دقیقه نخود را به همراه هویج های خرد شده به مرغ ها اضافه کنید و اجازه دهید تا خورشت نخودفرنگی جا افتاده و آب خورش کم شود.
مرحله 4
در انتها پخت نمک غذا را اندازه کنید و سیب زمینی را خلالی خرد کنید و داخل روغن تفت دهید سپس بعد از پخت خورش در کنار سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید و با برنج کته و یا رشته پلو میل کنید. نوش جان
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۹۸.۲۵ | - % |
چربی کل | ۱.۶۹ | - % |
چربی اشباع شده | ۰.۳۲ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۰ | - % |
کلسترول | ۱۶.۹۲ | - % |
سدیم | ۱۵۹.۶۷ | ۱۱ % |
کربوهیدرات کل | ۱۱.۹۸ | ۹ % |
فیبر رژیمی | ۲.۹۶ | - % |
قند | ۳.۳۲ | - % |
پروتئین | ۹.۰۴ | ۱۶ % |
ویتامین A | ۲۱۶۹.۵۶ | ۲۴۱ % |
کلسیم | ۲۰.۴۲ | ۲ % |
نظرات کاربران