دلمه کدو سبز از دسته خانواده دلمه ها می باشد ولی بسیار متفاوت و خوشمزه. این دلمه بسیار سبک و خوش طعم است و هم در فر و هم به روی گاز قابل تهیه می باشد. شما با چند عدد کدو سبز می توانید یک شام سبک و خوشمزه را تهیه کنید این دلمه هم با نان هم با برنج قابل خوردن است. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۱۵ دقیقه
مدت زمان پخت:
۹۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۶ نفر
مواد تشکیل دهنده
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
ابتدا کدو ها را خوب بشورید و با پوست کن کمی پوست کدو ها را بتراشید اگر این کار را هم انجام ندادید مشکلی نیست با پوست درست کنید این کار برای زیبایی کدوها می باشد و بعد کدوها را به ۲ یا ۳ قسمت تقسیم کنید و داخل کدو ها را خالی کنید می توانید برای خالی کردن کدوها از از ابزار و یا از قاشق مربا خوری استفاده کنید.
مرحله 2
برنج را از قبل با کمی نمک خیس کنید سپس روی حرارت قرار دهید و تا نیم پز شود و بعد آبکش کنید و کنار بگذارید. پیاز را نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا طلایی و سبک شود و بعد در ادامه سیر پوره شده را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی سیر بلند شود.
مرحله 3
در ادامه گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کنید و با مواد تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد و به آن فلفل سیاه و نمک اضافه کنید و بعد سبزی دلمه را نیز کمی با مواد تفت دهید و برنج و ۱ ق غذا خوری رب را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود سپس مواد دلمه را از روی حرارت بردارید.
مرحله 4
در ادامه تمام کدو ها را با مواد میانی پر کنید و سر آن ها را صاف کنید و روی هر دلمه یک عدد از گوجه فرنگی حلقه شده قرار دهید. داخل قابلمه مورد نظر کمی روغن ریخته و ۱ ق غذا خوری از رب را تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود.
مرحله 5
در ادامه استاک مورد نظر را با آب مخلوط کنید و به قابلمه اضافه کنید و کمی صبر کنید تا به جوش بیاد وقتی به جوش آمد دلمه کدو سبز را به آرامی داخل سس قرار دهید و بگذارید به مدت ۱ ساعت با حرارت ملایم پخته شود در نیم ساعت انتهایی سرکه و شکر را با هم ترکیب کنید و داخل سس بریزید و بگذارید تا مزه ها به خورد هم بروند وقتی سس غلیظ شد از روی حرارت بردارید و به همراه پلو یا نان نوش جان کنید.
نظرات