ساندویچ گوشت و قارچ یا نان شکم پر گوشت و قارچ در واقع یک نان باگت است که از گوشت و قارچ پخته و پنیر و چند ماده دیگر پر شده، داخل فویل پیچیده و در فر پخته شده است. بعد از خارج شدن ساندویچ گوشت و قارچ از فر، به صورت ورقه ورقه بریده و سرو میشود. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۲۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۲۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۲ نفر
مواد تشکیل دهنده
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
روغن زیتون را داخل تابهای بریزید و آن را روی شعله متوسط داغ کنید. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و داخل روغن بریزید. حدود ۳ دقیقه پیاز را تفت بدهید. سپس قارچ ورقه شده را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه بدهید.
مرحله 2
نمک، فلفل و جعفری خرد شده را اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا ادویه کاملاً با مواد مخلوط شود. ۲ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید، سپس مخلوط قارچ را در ظرفی بریزید و کنار بگذارید.
مرحله 3
خردل را در تابه که هنوز داغ است بریزید و آن را در تابه پخش کنید. سپس گوشت چرخکرده را روی آن بریزید و به خوبی با خردل مخلوط کنید. آویشن را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید. ۵ دقیقه گوشت را بپزید تا قهوهای رنگ شود. سپس گوشت را از روی حرارت بردارید و روغن اضافه آن را بگیرید.
مرحله 4
نان باگت را از وسط نصف کنید و خمیر داخل آن را خارج کنید تا به شکل دو کاسه دراز در بیاید. ترکیب گوشت را در یکی از نصف نانها بریزید. سپس ۸ ورقه پنیر را روی گوشت قرار دهید. در آخر هم ترکیب قارچ را با قاشق روی پنیر بریزید. نصف نان باگت دیگر را روی قارچ بگذارید و ساندویچ را در فویل آلومینیومی بپیچید.
مرحله 5
حال ساندویچ را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه گرم شده است قرار دهید. بعد از خارج کردن از فر ۵ دقیقه صر کنید تا کمی خنک شود. ساندویچ گوشت و قارچ را از فویل خارج کنید و به شکل لایه لایه ببرید و سرو نمایید.
نظرات