ساندویچ گوشت و قارچ

ساندویچ گوشت و قارچ

ساندویچ گوشت و قارچ یا نان شکم پر گوشت و قارچ در واقع یک نان باگت است که از گوشت و قارچ پخته و پنیر و چند ماده دیگر پر شده، داخل فویل پیچیده و در فر پخته شده است. بعد از خارج شدن ساندویچ گوشت و قارچ از فر، به صورت ورقه ورقه بریده و سرو می‌شود. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۲۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۲۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۲ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی ساندویچ گوشت و قارچ

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

روغن زیتون را داخل تابه‌ای بریزید و آن را روی شعله متوسط داغ کنید. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و داخل روغن بریزید. حدود ۳ دقیقه پیاز را تفت بدهید. سپس قارچ ورقه شده را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه بدهید.

مرحله 2

نمک، فلفل و جعفری خرد شده را اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا ادویه کاملاً با مواد مخلوط شود. ۲ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید، سپس مخلوط قارچ را در ظرفی بریزید و کنار بگذارید.

مرحله 3

خردل را در تابه که هنوز داغ است بریزید و آن را در تابه پخش کنید. سپس گوشت چرخکرده را روی آن بریزید و به خوبی با خردل مخلوط کنید. آویشن را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید. ۵ دقیقه گوشت را بپزید تا قهوه‌ای رنگ شود. سپس گوشت را از روی حرارت بردارید و روغن اضافه آن را بگیرید.

مرحله 4

نان باگت را از وسط نصف کنید و خمیر داخل آن را خارج کنید تا به شکل دو کاسه دراز در بیاید. ترکیب گوشت را در یکی از نصف نان‌ها بریزید. سپس ۸ ورقه پنیر را روی گوشت قرار دهید. در آخر هم ترکیب قارچ را با قاشق روی پنیر بریزید. نصف نان باگت دیگر را روی قارچ بگذارید و ساندویچ را در فویل آلومینیومی بپیچید.

مرحله 5

حال ساندویچ را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه گرم شده است قرار دهید. بعد از خارج کردن از فر ۵ دقیقه صر کنید تا کمی خنک شود. ساندویچ گوشت و قارچ را از فویل خارج کنید و به شکل لایه لایه ببرید و سرو نمایید.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.