وقتی حرف از پیتزا به میان میآید، بیشتر ما ناخواسته به یاد انواع گوشت میافتیم؛ اما بد نیست بدانید که پیتزای سبزیجات نیز درست به اندازهی انواع دیگر پیتزا خوشمزه است و از نظر سلامتی نیز فواید بیشماری برای بدن دارد. پیتزا سبزیجات، فقط مختص افراد گیاهخوار نیست و مصرف آن در میان افراد گوشتخوار نیز ر ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۱۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۳۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۱ نفر
مواد تشکیل دهنده
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
برای تهیهی این پیتزای خوشمزه، ابتدا باید سیبزمینی را پخته و له کنید. در مرحلهی بعد، پیاز را در داخل مقدار کمی روغن گیاهی خوراکی تفت دهید تا طلایی شود و سپس گوجهفرنگی خرد شده را بههمراه سیبزمینی، رب گوجهفرنگی و ادویهجات دلخواه، به آن اضافه کنید. مواد را چند دقیقه تفت دهید تا خوب جا بیفتد و پس از آن از روی شعله بردارید.
مرحله 2
قالب پیتزا را کمی چرب کنید و خمیر پیتزا را داخل آن قرار دهید. روی خمیر کمی سس بریزید و روی سس را با مقداری پنیر بپوشانید. اکنون نوبت آن است که یک لایه قارچ خرد شده و ذرت روی پنیر بریزید و پس از آن نیز مواد آماده شده را اضافه کنید. در مرحلهی آخر مقداری پنیر پیتزا روی مواد بپاشید و قالب را به مدت ۱۵ دقیقه در داخل فری که قبلا با دمای ۲۰۰ درجه گرم شده است قرار دهید تا پیتزای شما آماده شود.
نظرات