تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۱۱
۰
۰
پیتزای قارچ و گوشت یکی از محبوب ترین پیتزا ها در کنار پیتزا مرغ ، پیتزا مخلوط و انواع دیگر پیتزا هاست. همراه ما باشید و این پیتزای خوشمزه را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید
مرحله 1
برای تهیه پیتزا قارچ و گوشت ابتدا مقداری روغن درون تابه ای میریزیم و روی شعله قرار میدهیم و بعد از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را به آن اضافه می کنیم.
مرحله 2
وقتی پیاز خوب تفت داده شد و رنگ آن تغییر کرد گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
مرحله 3
وقتی گوشت آب انداخت زردچوبه، نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم ،فقط این نکته را یادتان باشد که گوشت را کامل نپزید و حدود 20 درصد از پخت شدن آن را به زمانی که درون فر قرار می گیرد اختصاص دهید.
مرحله 4
سپس فلفل دلمه ای های خرد شده را به آن اضافه می کنیم و مقداری آن را به همراه گوشت چرخ کرده تفت می دهیم.
مرحله 5
بعد از آن قارچ را اضافه می کنیم و دوباره مواد را مخلوط می کنیم و تفت می دهیم و بعد پودر پاپریکا را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
مرحله 6
حال مواد پیتزا آماده است و باید با سس مخصوص آن را مخلوط کنیم، برای سس نیز می توانید از سس کچاپ ،سس مایونز و سس خردل استفاده کنید.
مرحله 7
بعد از اینکه مواد با سس آغشته شد نوبت پنیر ورقه ای خرد شده است تا آن را به مواد پیتزا اضافه کنیم و خوب مخلوط کنیم تا تمام گوشت چرب شود و خشک باقی نماند.در این مرحله مواد پیتزا آماده شده است و نوبت آمادهسازی خمیر پیتزا می باشد.
مرحله 8
سپس مقداری سس کچاپ به مانند تصویر زیر روی خمیر پیتزا می ریزیم و روی تمام سطح خمیر پخش می کنیم تا خمیر خشک نباشد. بعد یک لایه نازک پنیر پیتزا را به صورت یکنواخت روی خمیر میریزیم. سپس مواد را به صورت مرتب روی خمیر میریزیم و در سطح خمیر پخش می کنیم.
مرحله 9
بعدنوبت اضافه کردن پنیر پیتزا روی مواد است و باید بیشتر از پنیری که به زیر مواد ریختیم به روی مواد بریزیم و می توانیم در این مرحله مقداری آویشن برای خوش عطر کردن آن روی مواد بریزیم.
مرحله 10
برای تزیین می توانید از گوجه و زیتون استفاده کنید.بعد از آن می توانید آن را درون فر گذاشته و حدود 10 الی 15 دقیقه بعد میل بفرمایید.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۲۲۰.۰۱ | - % |
چربی کل | ۹.۴۵ | - % |
چربی اشباع شده | ۳.۷۷ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۷ | - % |
کلسترول | ۲۴.۸۲ | - % |
سدیم | ۴۱۸.۴۱ | ۲۸ % |
کربوهیدرات کل | ۲۲.۹۵ | ۱۸ % |
فیبر رژیمی | ۲.۲۴ | - % |
قند | ۲.۱۴ | - % |
پروتئین | ۱۱.۴۴ | ۲۰ % |
ویتامین A | ۶۴۳.۶۳ | ۷۲ % |
کلسیم | ۱۲۶.۵۵ | ۱۳ % |
نظرات کاربران