طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


سمیرا محمدی

سمیرا محمدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۰۷

clapping

۰

cooking

۰

پیتزا گوشت و قارچ

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


پیتزای قارچ و گوشت یکی از محبوب ترین پیتزا ها در کنار پیتزا مرغ ، پیتزا مخلوط و انواع دیگر پیتزا هاست. همراه ما باشید و این پیتزای خوشمزه را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۲۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۴۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۳ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

برای تهیه پیتزا قارچ و گوشت ابتدا مقداری روغن درون تابه ای میریزیم و روی شعله قرار میدهیم و بعد از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را به آن اضافه می کنیم.

مرحله 2

وقتی پیاز خوب تفت داده شد و رنگ آن تغییر کرد گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

مرحله 3

وقتی گوشت آب انداخت زردچوبه، نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم ،فقط این نکته را یادتان باشد که گوشت را کامل نپزید و حدود 20 درصد از پخت شدن آن را به زمانی که درون فر قرار می گیرد اختصاص دهید.

مرحله 4

سپس فلفل دلمه ای های خرد شده را به آن اضافه می کنیم و مقداری آن را به همراه گوشت چرخ کرده تفت می دهیم.

مرحله 5

بعد از آن قارچ را اضافه می کنیم و دوباره مواد را مخلوط می کنیم و تفت می دهیم و بعد پودر پاپریکا را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

مرحله 6

حال مواد پیتزا آماده است و باید با سس مخصوص آن را مخلوط کنیم، برای سس نیز می توانید از سس کچاپ ،سس مایونز و سس خردل استفاده کنید.

مرحله 7

بعد از اینکه مواد با سس آغشته شد نوبت پنیر ورقه ای خرد شده است تا آن را به مواد پیتزا اضافه کنیم و خوب مخلوط کنیم تا تمام گوشت چرب شود و خشک باقی نماند.در این مرحله مواد پیتزا آماده شده است و نوبت آماده‌سازی خمیر پیتزا می باشد.

مرحله 8

سپس مقداری سس کچاپ به مانند تصویر زیر روی خمیر پیتزا می ریزیم و روی تمام سطح خمیر پخش می کنیم تا خمیر خشک نباشد. بعد یک لایه نازک پنیر پیتزا را به صورت یکنواخت روی خمیر میریزیم. سپس مواد را به صورت مرتب روی خمیر میریزیم و در سطح خمیر پخش می کنیم.

مرحله 9

بعدنوبت اضافه کردن پنیر پیتزا روی مواد است و باید بیشتر از پنیری که به زیر مواد ریختیم به روی مواد بریزیم و می توانیم در این مرحله مقداری آویشن برای خوش عطر کردن آن روی مواد بریزیم.

مرحله 10

برای تزیین می توانید از گوجه و زیتون استفاده کنید.بعد از آن می توانید آن را درون فر گذاشته و حدود 10 الی 15 دقیقه بعد میل بفرمایید.

نکات و یادداشت ها

سعی شود مایه پیتزا مقداری زنده باشد تا زمانی که درون فر قرار می گیرد حالت خشک پیدا نکند. فر را حدود 30 الی 45 دقیقه قبل در دمای 300 درجه قرار دهید. بهتر است ابتدا پیتزا حدود 6 دقیقه در طبقه پایین فر باشد تا حرارت خوبی را جذب کند سپس بعد از برشته شدن کف نان آن را به طبقه های بالای فر انتقال دهید.
استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی پیتزا گوشت و قارچ

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۲۲۰.۰۱ - %
چربی کل ۹.۴۵ - %
    چربی اشباع شده ۳.۷۷ - %
    چربی ترانس ۰.۰۷ - %
کلسترول ۲۴.۸۲ - %
سدیم ۴۱۸.۴۱ ۲۸ %
کربوهیدرات کل ۲۲.۹۵ ۱۸ %
    فیبر رژیمی ۲.۲۴ - %
    قند ۲.۱۴ - %
پروتئین ۱۱.۴۴ ۲۰ %
ویتامین A ۶۴۳.۶۳ ۷۲ %
کلسیم ۱۲۶.۵۵ ۱۳ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.