پیتزا استیک

پیتزا استیک

یکی از انواع پیتزا ها، پیتزا استیک است که با استفاده از استیک گوشت گوساله و قارچ و زیتون پخته می شود. گوشت های تکه ای روی پیتزا علاوه بر طعم خوبی که بوجود می آورد، ظاهر زیبایی نیز برای پیتزا ایجاد می کند. هرچه پیتزا پنیر بیشتری داشته باشد، خوشمزه تر می شود که بسته به ذائقه خانوائه قابل تغییر است. ضخ ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت:

۴۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۱ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی پیتزا استیک

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

برای تهیه پیتزا استیک خوشمزه و مخصوص ابتدا کف قالب را کمی با روغن چرب می کنیم. در ادامه خمیر پیتزا آماده یا خمیر جادویی که از قبل درست کرده ایم را توی قالب پهن می کنیم به طوری که از سطح قالب اضافه بیاید.

مرحله 2

در این مرحله کمی کره را آب کرده و سیر را رنده کرده و درون آن می ریزیم تا کمی حرارت ببیند و کره بوی سیر بگیرد. در ادامه مخلوط سیر و کره را روی خمیر می مالیم. سپس سس کچاپ و خردل را روی سطح می مالیم.

مرحله 3

حالا کمی پنیر در اطراف قالب پخش کرده و خمیر اضافه را روی قالب بر می گردانیم به طوری که کناره پیتزا به فاصله ۵/۱ سانتی متر تو رفته و زیر آن پنیر مخفی شده باشد. در ادامه روی بقیه سطح هم کمی پنیر پیتزا می ریزیم.

مرحله 4

در این مرحله گوشت های استیک را باریک باریک برش زده و به صورت مرتب روی خمیر می چینیم. در ادامه فلفل دلمه ای را به صورت خلال خرد کرده و در کمی روغن تفت می دهیم، سپس روی خمیر بین استیک ها قرار می دهیم.

مرحله 5

قارچ ها را هم شسته و ورقه های نازک برش زدیم و روی پیتزا را یک لایه پخش می کنیم. سپس پنیر پیتزا را روی کل پیتزا پخش می کنیم. در آخر زیتون ها را از وسط برش زده و روی سطح می چینیم. زرده تخم مرغ را بهم می زنیم تا از لختگی در آید.

مرحله 6

سپس با کنجد روی کناره های پیتزا که داخل آمده است، رومال می کنیم. سپس در فر با درجه ۱۸۰ سانتی گراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار می دهیم تا کامل پخته شود. سپس حدود ۵ دقیقه گریل فر را روشن کرده تا پنیر روی پیتزا طلایی شود.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.