سالاد کاپری

سالاد کاپری

سالاد کاپری در واقع یک نوع پیش غذای ایتالیایی می باشد که خیلی راحت و آسان تهیه می شود. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه این سالاد آشنا می شوید. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۵ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۲ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی سالاد کاپری

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

گوجه را به شکل اسلایس‌های ضخیم برش دهید. پنیر و زیتون سیاه را نیز به صورت اسلایس‌های نازک برش بزنید.

مرحله 2

به ترتیب یک اسلایس گوجه، پنیر، ریحان و چند زیتون روی هم قرار دهید، این‌کار را تا 3 حلقه گوجه‌فرنگی تکرار کنید. روی لایه آخر چند برگ ریحان بگذارید. مابقی مواد را نیز به همین شکل آماده کنید.

مرحله 3

سالادهای آماده شده را در فر از قبل گرم شده با حرارت بالا در طبقه پايین برای 2 تا 3 دقیقه قرار دهید تا پنیرها آب شوند.

مرحله 4

سالادهای آماده شده را در ظرف مورد نظر چیده و روغن زیتون الیت، سرکه، نمک و فلفل روی آن‌ها پاشیده و با کمی برگ ریحان تزيین کرده و سپس سرو نماييد.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.