سالاد لبو با پیاز

سالاد لبو با پیاز

سالاد یکی از پیش غذاهایی است که مورد علاقه افراد زیادی قرار دارد. همچنین از بعضی سالادها می توان به عنوان وعده سبک غذایی نام برد. یکی از انواع این سالاد ها، سالاد لبو است. این سالاد را می توان به عنوان پیش غذا در مهمانی ها و یا عصرانه در تولد ها سرو نمود. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۲۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۶۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۴ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی سالاد لبو با پیاز

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

برای تهیه سالاد خوشمزه با لبو و پیاز قرمز در ابتدای کار، لبو ها را شسته و با کمی آب درون یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. درب قابلمه را می بندیم تا بپزد. وقتی که لبو ها پخته شد، از روی حرارت برداشته و صبر می کنیم تا خنک شود.

مرحله 2

سپس آن را به صورت نگینی خرد می کنیم. در ادامه پیاز را شسته و پوست می کنیم و به صورت نگینی خرد می کنیم. جعفری و شوید را هم شسته و ریز ساطوری می کنیم. سیر را هم رنده کرده و تمامی مواد را درون یک کاسه می ریزیم.

مرحله 3

یک کاسه دیگر برداشته و سس آن را تهیه می کنیم. درون یک کاسه کوچک، ماست و سس مایونز و روغن زیتون و آب لیمو و سرکه را اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. عسل و نمک و فلفل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

مرحله 4

سپس نعنای تازه را شسته و ساطوری می کنیم و به سس اضافه می کنیم. می توان از نعنا خشک نیز استفاده کرد.مواد سس را به سالاد اضافه کرده و به آرامی با هم مخلوط می کنیم. سپس در ظرف مناسب سرو می کنیم.