پیتزا اسفناج و قارچ یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با دستورها و مواد بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه را هم با فر می توانیم درست کنیم، هم بدون فر که به همین دلیل برای کسانی هم که فر یا توستر ندارند یک گزینه مناسب می باشد. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۱۵ دقیقه
مدت زمان پخت:
۴۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۴ نفر
مواد تشکیل دهنده
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
برای تهیه پیتزای اسفناج و قارچ مجلسی ابتدا اسفناج را به خوبی می شوییم، سپس به صورت متوسط خرد می کنیم. در ادامه اسفناج را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و بدون روغن تفت می دهیم تا آب آن کشیده شود.
مرحله 2
در صورت تمایل می توانیم اسفناج را به صورت بخارپز هم بپزیم، نکته مهم این است که باید آب اسفناج به طور کامل کشیده شود. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن به یک تابه مناسب اضافه می کنیم.
مرحله 3
در این مرحله پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس سیر را رنده می کنیم و به تابه می افزاییم. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا مواد با هم یکدست شوند.
مرحله 4
حالا اسفناج را به تابه اضافه می کنیم و در حدی تفت می دهیم که مواد با هم ترکیب شوند، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. خمیر پیتزا را داخل یک تابه بزرگ که چرب کرده ایم به صورت یکدست پهن می کنیم.
مرحله 5
حالا تابه را به مدت 10 دقیقه روی حرارت بسیار ملایم با شعله پخش کن قرار می دهیم تا نان پیتزا نیمپز شود. در ادامه تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس پیتزا یا سس کچاپ را به صورت یکدست روی خمیر می مالیم.
مرحله 6
حالا کمی پنیر روی سس می پاشیم، سپس مخلوط پیاز و اسفناج را به صورت یکدست روی نان پیتزا پهن می کنیم، در ادامه باقیمانده پنیر را روی اسفناج می ریزیم، سپس قارچ های ورقه ای شده را روی پینر می چینیم.
مرحله 7
در این مرحله مقداری آویشن روی پیتزا می پاشیم و مجددا تابه را روی شعله پخش کن با حرارت ملایم قرار می دهیم تا پیتزا اماده شود. حدودا 15 تا 20 دقیقه زمان برای پخت نان پیتزا و آب شدن پنیر پیتزا کافی است.
مرحله 8
پس از گذشت 15 دقیقه زیر نان پیتزا را چک می کنیم، اگر طلایی شده باشد پیتزای ما آماده است. در این روش روی پیتزا طلایی نمی شود ولی اگر پیتزا را زیر گریل فر قرار دهیم پینیر روی پیتزا هم کاملا طلایی می شود.
مرحله 9
در پایان پیتزا را درون تابه برش می زنیم، سپس به ظرف مورد نظرمان منقل می کنیم و با سس کچاپ سرو می کنیم. توجه داشته باشید که اگر آب اسفناج به طور کامل گرفته نشود، در پایان نان پیتزا خیس و نرم می شود.
نظرات