طرز تهیه ساندویچ همبرگر خانگی


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


سمیرا محمدی

سمیرا محمدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۳۰

clapping

۰

cooking

۰

ساندویچ همبرگر خانگی

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


همبرگر یکی از ساندویج های خوشمزه است که برخی اولین گزینه برای انتخاب ساندویچشان آن می باشد این ساندویچ را می توان در منزل هم تهیه کرد اگر بخواهیم این ساندویچ خوشمزه را خانگی درست کنیم نیاز به یک سری از مواد اولیه داریم یکی از انواع پر طرفدار آن همبرگر زغالی است.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۳۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

گوشت را داخل یخچال قرار می دهیم تا حدود یک ساعت استراحت کند پیاز را رنده ریز می کنیم و آب آن را می گیریم و به گوشت اضافه می کنیم سپس نمک و زردچوبه و فلفل به آن می زنیم و پودر سوخاری را داخل آن می ریزم و همه مواد را کاملا با هم ترکیب می کنیم و گوشت را خوب ورز می دهیم سپس مقداری گوشت بر می داریم و گرد می کنیم به شکل دایره پهن می کنیم.

مرحله 2

سپس مقداری روغن داخل ظرف مناسبی می ریزیم زمانی که داغ شد همبرگر را داخل آن قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا با حرارت ملایم سرخ شود تا به خوبی مغز پخت شود وقتی یکطرف آن سرخ شد آن را برمی گردانیم و پنیر ورقه ای را روی آن قرار می دهیم و می گذاریم تا طرف دیگر آن سرخ شود و پنیر هم آب شود سپس قارچ ها را اسلایس می کنیم و سرخ می کنیم زمانی که دو طرف همبرگر سرخ شد روغن آن را می گیریم و نان ساندویچی گرد را باز می کنیم و همبرگر داخل آن قرار می دهیم و قارچ را روی آن می ریزیم و گوجه فرنگی و کاهو خرد شده و خیار شور روی آنها قرار می دهیم و به همراه سس آن را سرو می کنیم.

نکات و یادداشت ها

همبرگر را می توان روی حرارت زغال درست کنیم - می توان خیار شور یا کاهو را حذف و از گل کلم استفاده کنیم - در کنار آن سس مایونز و یا فرانسوی یا کچاب قرار می دهیم - برای تزیین آن از سس و موادی که در بین ساندویچ قرار می دهیم بکار می بریم.
استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی ساندویچ همبرگر خانگی

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۵۶.۵۸ - %
چربی کل ۹.۱۷ - %
    چربی اشباع شده ۳.۵۶ - %
    چربی ترانس ۰.۱۰ - %
کلسترول ۳۰.۳۴ - %
سدیم ۲۱۶.۱۶ ۱۴ %
کربوهیدرات کل ۸.۸۲ ۷ %
    فیبر رژیمی ۱.۱۲ - %
    قند ۱.۴۰ - %
پروتئین ۹.۸۸ ۱۸ %
ویتامین A ۴۹۴.۸۸ ۵۵ %
کلسیم ۸۴.۹۰ ۸ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.