ساندویچ همبرگر خانگی

ساندویچ همبرگر خانگی

همبرگر یکی از ساندویج های خوشمزه است که برخی اولین گزینه برای انتخاب ساندویچشان آن می باشد این ساندویچ را می توان در منزل هم تهیه کرد اگر بخواهیم این ساندویچ خوشمزه را خانگی درست کنیم نیاز به یک سری از مواد اولیه داریم یکی از انواع پر طرفدار آن همبرگر زغالی است. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۳۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۴ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی ساندویچ همبرگر خانگی

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

گوشت را داخل یخچال قرار می دهیم تا حدود یک ساعت استراحت کند پیاز را رنده ریز می کنیم و آب آن را می گیریم و به گوشت اضافه می کنیم سپس نمک و زردچوبه و فلفل به آن می زنیم و پودر سوخاری را داخل آن می ریزم و همه مواد را کاملا با هم ترکیب می کنیم و گوشت را خوب ورز می دهیم سپس مقداری گوشت بر می داریم و گرد می کنیم به شکل دایره پهن می کنیم.

مرحله 2

سپس مقداری روغن داخل ظرف مناسبی می ریزیم زمانی که داغ شد همبرگر را داخل آن قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا با حرارت ملایم سرخ شود تا به خوبی مغز پخت شود وقتی یکطرف آن سرخ شد آن را برمی گردانیم و پنیر ورقه ای را روی آن قرار می دهیم و می گذاریم تا طرف دیگر آن سرخ شود و پنیر هم آب شود سپس قارچ ها را اسلایس می کنیم و سرخ می کنیم زمانی که دو طرف همبرگر سرخ شد روغن آن را می گیریم و نان ساندویچی گرد را باز می کنیم و همبرگر داخل آن قرار می دهیم و قارچ را روی آن می ریزیم و گوجه فرنگی و کاهو خرد شده و خیار شور روی آنها قرار می دهیم و به همراه سس آن را سرو می کنیم.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.