قارچ برگر

قارچ برگر

قارچ برگر یکی از انواع غذاهای فست فودی بین المللی است که با دستورها و طعم های بسیار متنوعی درست می شود. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۳۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۲ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی قارچ برگر

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

برای تهیه قارچ برگر خوشمزه ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم، سپس آب اضافی آنرا می گیریم. در ادامه گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده، آرد سوخاری، نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله 2

در این مرحله مواد را با دست مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. توجه داشته باشید که مایه قارچ برگر را نباید مانند کباب کوبیده خیلی ورز دهیم چون باعث می شود در پایان همبرگرمان خشک شده و آبدار نباشد.

مرحله 3

پس از اینکه مایه همبرگر به خوبی آماده شد، آنرا به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم، سپس هر قسمت را با همبرگر زن یا با استفاده از درب یک دبه بزرگ قالب می زنیم و بین دو لایه پلاستیک فریزر قرار می دهیم.

مرحله 4

در این مرحله همبرگر ها را به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا منسجم شوند. در همین حین قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری کره یا روغن اضافه می کنیم.

مرحله 5

حالا قارچ ها را به تابه اضافه می کنیم و با حرارت متوسط رو به بالا تفت می دهیم تا آب نیندازند. برای اینکه رنگ قارچ ها سفید بماند، می توانیم مقداری آب لیمو ترش نیز اضافه کنیم. پس از اینکه قارچ ها سرخ شدند، کمی نمک اضافه می کنیم.

مرحله 6

در این مرحله قارچ ها را از تابه خارج کرده و کنار می گذاریم. در ادامه مجددا مقداری روغن به تابه اضافه می کنیم، سپس همبرگرها را از بین پلاستیک خارج کرده و به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سرخ شوند.

مرحله 7

پس از اینکه یک سمت همبرگرها سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در ادامه برگرها را درون نان همبرگر قرار داده، سپس قارچ و پنیر گودا را به همراه سس و مخلفات دلخواه به نان اضافه می کنیم.