طرز پخت برنج قهوهای و سبزیجات (کاری سرخ تایلندی) برای کسانی که رژیم وگان دارند، بهترین و خوشمزه ترین پلو برنج قهوهای را بخوانید. من سالهاست که از این روش پخت و پز برنج قهوهای استفاده میکنم و همیشه بهترین جواب را گرفتهام. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۱۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۴۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۴ نفر
مواد تشکیل دهنده
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
برای پخت برنج، یک قابلمه بزرگ فراهم کنید، آب را بجوشانید. برنج شسته شده را اضافه کرده و به مدت ۳۰ دقیقه جوشاندن را ادامه دهید، در صورت لزوم حرارت را کاهش دهید تا از سرریز جلوگیری شود. حرارت را کم کنید، برنج را آبکش کرده و قابلمه برگردانید. درب قابلمه را بگذارید تا ۱۰ دقیقه یا بیشتر بپزد، تا زمانی که آماده سرو شوید. درست قبل از سرو، نمک به برنج اضافه کنیدو آن را با یک چنگال هم بزنید.
مرحله 2
برای تهیه کاری، یک ظرف مناسب را روی حرارت متوسط گرم کنید. وقتی داغ شد روغن را اضافه کنید. پیاز و کمی نمک را اضافه کنید، به هم بزنید، تا زمانی که پیاز نرم شود و شفاف شود، حدود ۵ دقیقه. زنجبیل و سیر را اضافه کرده و بپزید تا معطر شود، حدود ۳۰ ثانیه، در حالی که به طور مداوم هم بزنید.
مرحله 3
فلفل دلمهای و هویج را اضافه کنید. به پختن ادامه دهید تا فلفل دلمهها کمی نرمتر شوند ۳ تا ۵ دقیقه دیگر و گاهی هم بزنید. سپس خمیر کاری را اضافه کرده و بپزید و گاهی هم بزنید.
مرحله 4
شیر نارگیل، نصف لیوان آب، کلم و شکر را اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند. این مخلوط را روی حرارت متوسط به آرامی بپزید. حرارت را در صورت لزوم برای نگه داشتن یک طبخ آرام کم کنید تا فلفلها، هویج و کلم به دلخواه شما نرم شود، حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه، گاهی اوقات هم بزنید.
مرحله 5
قابلمه را از روی حرارت بردارید و ادویه بزنید با سس سویا و سرکه برنج جدا کنید. نمک را اضافه کنید. اگر غلظت بیشتر نیاز دارد، برای ترشی بیشتر آبلیمو اضافه کنید. در صورت تمایل برنج و کاری را در کاسهها و چاشنیها با نخود ریز خرد شده و کمی فلفل قرمز بریزید. اگر عاشق ادویههای تند هستید، در کنار آن با سس سیراچا یا سس سیر تند سرو کنید.
نظرات