طرز تهیه سوشی


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


سمیرا محمدی

سمیرا محمدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۰۳

clapping

۰

cooking

۰

سوشی

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


سوشی معروف ترین غذای ژاپنی در خارج از زاپن است و یکی از محبوب ترین غذاها در بین زاپنی ها است. در ژاپن معمولا از سوشی در مناسبت های خاص مانند جشن های مخصوص از سوشی نیز استفاده می کنند.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت
۲ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

در یک آب گردان 1 و 1/3 لیوان آب بریزد بگذارید تا بجوشد. برنج را در آن بریزید. هنگامیکه برنج پخت و نرم شد، آن را از روی حرارت بردارید و آبکش کنید. در ظرف دیگری سرکه برنج شکر و نمک را باهم مخلوط کنید. این مخلوط را روی برنج بریزید.

مرحله 2

فر را تا دمای 150 درجه سلسیوس گرم کنید. جلبکها را روی سینی فر بیچینید و به مدت 1 تا 2 دقیقه گرم کنید.

مرحله 3

وقتی آنها را از فر بیرون آوردید، یک لایه برنج روی هر کدام از آنها پخش کنید. خیار پوست کنده شده را به صورت باریک به 4 قسمت تقسیم کنید و هر یک قسمت را روی یک طرف از لایه جلبک پهن کنید. آووکادو و قطعه های ماهی را هم به همین ترتیب روی لایه های سوشی قرار دهید.

مرحله 4

حالا می توانید جلبک را کم کم بپیچید تا کاملا رول شود. معمولا ژاپنی ها این کار را توسط چوبهای بامبو انجام می دهند.

مرحله 5

در نهایت توسط چاقو رول را به ضخامت دلخواه ببرید و سرو کنید.

نکات و یادداشت ها

طعم سوشی به دلیل استفاده از ماهی خام مورد پسند همه قرار نمی گیرد به همین دلیل می توان قبل از قرار دادن آن در رول جلبک کمی آن را کباب کرد و سپس در مواد سوشی قرار داد - اگر استفاده از سرکه برنج دشوار بود، می توانید از 3 واحد سرکه سیب و یک واحد آب و مقدار کمی شکر برای تهیه جایگزین آن استفاده کنید - در این آموزش از ماهی قزل آلا استفاده شده است و شما می توانید به دلخواه ماهی را عوض کنید.
استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی سوشی

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۱۹.۸۷ - %
چربی کل ۴.۳۹ - %
    چربی اشباع شده ۰.۷۰ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۱۳.۵۰ - %
سدیم ۳۳۹.۵۴ ۲۳ %
کربوهیدرات کل ۱۴.۰۰ ۱۱ %
    فیبر رژیمی ۱.۵۰ - %
    قند ۳.۹۶ - %
پروتئین ۶.۱۸ ۱۱ %
ویتامین A ۵۶.۶۰ ۶ %
کلسیم ۱۹.۰۲ ۲ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات کاربران