تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۰۳
۰
۰
سوشی معروف ترین غذای ژاپنی در خارج از زاپن است و یکی از محبوب ترین غذاها در بین زاپنی ها است. در ژاپن معمولا از سوشی در مناسبت های خاص مانند جشن های مخصوص از سوشی نیز استفاده می کنند.
مرحله 1
در یک آب گردان 1 و 1/3 لیوان آب بریزد بگذارید تا بجوشد. برنج را در آن بریزید. هنگامیکه برنج پخت و نرم شد، آن را از روی حرارت بردارید و آبکش کنید. در ظرف دیگری سرکه برنج شکر و نمک را باهم مخلوط کنید. این مخلوط را روی برنج بریزید.
مرحله 2
فر را تا دمای 150 درجه سلسیوس گرم کنید. جلبکها را روی سینی فر بیچینید و به مدت 1 تا 2 دقیقه گرم کنید.
مرحله 3
وقتی آنها را از فر بیرون آوردید، یک لایه برنج روی هر کدام از آنها پخش کنید. خیار پوست کنده شده را به صورت باریک به 4 قسمت تقسیم کنید و هر یک قسمت را روی یک طرف از لایه جلبک پهن کنید. آووکادو و قطعه های ماهی را هم به همین ترتیب روی لایه های سوشی قرار دهید.
مرحله 4
حالا می توانید جلبک را کم کم بپیچید تا کاملا رول شود. معمولا ژاپنی ها این کار را توسط چوبهای بامبو انجام می دهند.
مرحله 5
در نهایت توسط چاقو رول را به ضخامت دلخواه ببرید و سرو کنید.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۱۱۹.۸۷ | - % |
چربی کل | ۴.۳۹ | - % |
چربی اشباع شده | ۰.۷۰ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۰ | - % |
کلسترول | ۱۳.۵۰ | - % |
سدیم | ۳۳۹.۵۴ | ۲۳ % |
کربوهیدرات کل | ۱۴.۰۰ | ۱۱ % |
فیبر رژیمی | ۱.۵۰ | - % |
قند | ۳.۹۶ | - % |
پروتئین | ۶.۱۸ | ۱۱ % |
ویتامین A | ۵۶.۶۰ | ۶ % |
کلسیم | ۱۹.۰۲ | ۲ % |
نظرات کاربران