سوشی کالیفرنیا رول

سوشی کالیفرنیا رول

سوشی رول کالیفرنیا در محبوبیت جهانی سوشی، نقش به سزایی داشته است. دستورالعمل زیر هم مناسب رول های معمولی و هم رول های پشت و رو می باشد. در این رول می توانید به جای آواکادو از انبه هم استفاده نمایید. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۶ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی سوشی کالیفرنیا رول

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

ابتدا برنج سوشی را طبق دستور پخته و کنار بگذارید تا کمی خنک شود، در این فاصله به بقیه کارها برسید.

مرحله 2

گوشت خرچنگ را پخته و به شکل ورقه های باریک و بلند برش بزنید، خیار را هم پوست گرفته و به شکل طولی و نازک خرد کنید.

مرحله 3

حالا یک ورق جلبک را نصف کرده و روی حصیر سوشی پهن کنید، مقداری از برنج را با دست برداشته و روی جلبک پهن کرده و کمی فشره کنید.

مرحله 4

در مرحله بعد به کمک حصیر، سوشی را رول کرده و آن را باز کنید طوری که برنج در قسمت پایین و جلبک در قسمت بالایی قرار بگیرد.

مرحله 5

حالا چند تکه گوشت خرچنگ ، آواکادو و خیار را روی برنج بچینید و سوشی را به کمک حصیر رول کرده و کمی فشار دهید تا سفت شود.

مرحله 6

در آخر رول سوشی را با یک چاقوی تیز برش زده و دوباره داخل حصیر کمی فشار دهید تا سفت شود ، سپس در ظرف مورد نظر بچینید و با سس واسابی سرو نمایید.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.