سوشی رول کالیفرنیا در محبوبیت جهانی سوشی، نقش به سزایی داشته است. دستورالعمل زیر هم مناسب رول های معمولی و هم رول های پشت و رو می باشد. در این رول می توانید به جای آواکادو از انبه هم استفاده نمایید. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۳۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۶ نفر
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
ابتدا برنج سوشی را طبق دستور پخته و کنار بگذارید تا کمی خنک شود، در این فاصله به بقیه کارها برسید.
مرحله 2
گوشت خرچنگ را پخته و به شکل ورقه های باریک و بلند برش بزنید، خیار را هم پوست گرفته و به شکل طولی و نازک خرد کنید.
مرحله 3
حالا یک ورق جلبک را نصف کرده و روی حصیر سوشی پهن کنید، مقداری از برنج را با دست برداشته و روی جلبک پهن کرده و کمی فشره کنید.
مرحله 4
در مرحله بعد به کمک حصیر، سوشی را رول کرده و آن را باز کنید طوری که برنج در قسمت پایین و جلبک در قسمت بالایی قرار بگیرد.
مرحله 5
حالا چند تکه گوشت خرچنگ ، آواکادو و خیار را روی برنج بچینید و سوشی را به کمک حصیر رول کرده و کمی فشار دهید تا سفت شود.
مرحله 6
در آخر رول سوشی را با یک چاقوی تیز برش زده و دوباره داخل حصیر کمی فشار دهید تا سفت شود ، سپس در ظرف مورد نظر بچینید و با سس واسابی سرو نمایید.
نظرات