سوشی وجترین

سوشی وجترین

سوشی از غذاهای محبوب و رایج ژاپنی هست که با روش‌ها و مواد مختلفی مثل برنج پخته شده با چاشنی سرکه و سس سویا و سبزیجات و خوراک دریایی و… تهیه شده و به صورت سرد خورده می‌شه. ما در اینجا طرز تهیه سوشی گیاهی رو بهتون یاد می‌دیم که از هیچ فرآورده حیوانی استفاده نشده و بسیار راحت آماده میشه و خیلی هم خوشمز ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۴ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی سوشی وجترین

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

سرکه، شکر و نمک رو در یک کاسه مخلوط کرده و روی اجاق گاز یا مایکروویو گرم کنید تا شکر حل بشه.

مرحله 2

مخلوط رو به برنج پخته شده اضافه کنید و خوب ترکیب کنید. (با پشت قاشق برنج رو کمی له کنید).

مرحله 3

سیب زمینی شیرین و قارچ رو با مقداری سس سویا آغشته کنید و بذارید بمونه.

مرحله 4

در دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 20-25 دقیقه بپزید تا روی لبه هاشون ترد بشه. همچنین می‌تونید اون‌ها رو در تابه تفت بدید تا ترد و پخته بشن.

مرحله 5

1 پیمانه برنج رو روی ورق نوری یا جلبک پخش کنید.

مرحله 6

در انتها مواد میانی رو در یک خط نازک قرار بدید. شما از هر ماده میانی بین 2-4 قطعه لازم دارید. بیش از 4 یا 5 ماده میانی استفاده نکنید در غیر این صورت برای رول کردن خیلی بزرگ می‌شه.

مرحله 7

محکم رول کنید و بعد برش بزنید. با سس‌هایی مثل سس سویا سرو کنید.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.