طرز تهیه سوشی وجترین


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


سمیرا محمدی

سمیرا محمدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۰۸

clapping

۰

cooking

۰

سوشی وجترین

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


سوشی از غذاهای محبوب و رایج ژاپنی هست که با روش‌ها و مواد مختلفی مثل برنج پخته شده با چاشنی سرکه و سس سویا و سبزیجات و خوراک دریایی و… تهیه شده و به صورت سرد خورده می‌شه. ما در اینجا طرز تهیه سوشی گیاهی رو بهتون یاد می‌دیم که از هیچ فرآورده حیوانی استفاده نشده و بسیار راحت آماده میشه و خیلی هم خوشمزست.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

سرکه، شکر و نمک رو در یک کاسه مخلوط کرده و روی اجاق گاز یا مایکروویو گرم کنید تا شکر حل بشه.

مرحله 2

مخلوط رو به برنج پخته شده اضافه کنید و خوب ترکیب کنید. (با پشت قاشق برنج رو کمی له کنید).

مرحله 3

سیب زمینی شیرین و قارچ رو با مقداری سس سویا آغشته کنید و بذارید بمونه.

مرحله 4

در دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 20-25 دقیقه بپزید تا روی لبه هاشون ترد بشه. همچنین می‌تونید اون‌ها رو در تابه تفت بدید تا ترد و پخته بشن.

مرحله 5

1 پیمانه برنج رو روی ورق نوری یا جلبک پخش کنید.

مرحله 6

در انتها مواد میانی رو در یک خط نازک قرار بدید. شما از هر ماده میانی بین 2-4 قطعه لازم دارید. بیش از 4 یا 5 ماده میانی استفاده نکنید در غیر این صورت برای رول کردن خیلی بزرگ می‌شه.

مرحله 7

محکم رول کنید و بعد برش بزنید. با سس‌هایی مثل سس سویا سرو کنید.

نکات و یادداشت ها

برنج سوشی باید از نوعی باشه که خوب به هم بچسبه و در واقع این برنج هست باعث انسجام سوشی میشه، می‌تونی از برنج سیاه هم به عنوان گزینه دوم استفاده کنی. ولی برنج قهوه‌ای خوب نمی‌چسبه، این رو بخاطر داشته باش - قطر برنج داخل سوشی تقریبا باید به اندازه 2 سانتی متر باشه. برش های خلالی سبزیجات باید خیلی نازک و به اندازه قطر یه چوب کبریت باشه - می‌تونی برای رول کردن از حصیر مخصوص رول کردن سوشی استفاده کنی.
استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی سوشی وجترین

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۱۹.۰۳ - %
چربی کل ۱.۰۶ - %
    چربی اشباع شده ۰.۱۷ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۰.۰۰ - %
سدیم ۲۶۲.۹۴ ۱۸ %
کربوهیدرات کل ۲۴.۲۵ ۱۹ %
    فیبر رژیمی ۰.۹۳ - %
    قند ۰.۹۲ - %
پروتئین ۲.۶۹ ۵ %
ویتامین A ۱۳.۵۰ ۲ %
کلسیم ۱۰.۷۰ ۱ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.