تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۰۸
۰
۰
سوشی از غذاهای محبوب و رایج ژاپنی هست که با روشها و مواد مختلفی مثل برنج پخته شده با چاشنی سرکه و سس سویا و سبزیجات و خوراک دریایی و… تهیه شده و به صورت سرد خورده میشه. ما در اینجا طرز تهیه سوشی گیاهی رو بهتون یاد میدیم که از هیچ فرآورده حیوانی استفاده نشده و بسیار راحت آماده میشه و خیلی هم خوشمزست.
مرحله 1
سرکه، شکر و نمک رو در یک کاسه مخلوط کرده و روی اجاق گاز یا مایکروویو گرم کنید تا شکر حل بشه.
مرحله 2
مخلوط رو به برنج پخته شده اضافه کنید و خوب ترکیب کنید. (با پشت قاشق برنج رو کمی له کنید).
مرحله 3
سیب زمینی شیرین و قارچ رو با مقداری سس سویا آغشته کنید و بذارید بمونه.
مرحله 4
در دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 20-25 دقیقه بپزید تا روی لبه هاشون ترد بشه. همچنین میتونید اونها رو در تابه تفت بدید تا ترد و پخته بشن.
مرحله 5
1 پیمانه برنج رو روی ورق نوری یا جلبک پخش کنید.
مرحله 6
در انتها مواد میانی رو در یک خط نازک قرار بدید. شما از هر ماده میانی بین 2-4 قطعه لازم دارید. بیش از 4 یا 5 ماده میانی استفاده نکنید در غیر این صورت برای رول کردن خیلی بزرگ میشه.
مرحله 7
محکم رول کنید و بعد برش بزنید. با سسهایی مثل سس سویا سرو کنید.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۱۱۹.۰۳ | - % |
چربی کل | ۱.۰۶ | - % |
چربی اشباع شده | ۰.۱۷ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۰ | - % |
کلسترول | ۰.۰۰ | - % |
سدیم | ۲۶۲.۹۴ | ۱۸ % |
کربوهیدرات کل | ۲۴.۲۵ | ۱۹ % |
فیبر رژیمی | ۰.۹۳ | - % |
قند | ۰.۹۲ | - % |
پروتئین | ۲.۶۹ | ۵ % |
ویتامین A | ۱۳.۵۰ | ۲ % |
کلسیم | ۱۰.۷۰ | ۱ % |
نظرات