تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۳/۱۷
۰
۰
خورشت بامیه یکی از غذاهای سنتی خوزستان است که طرفداران زیادی دارد
مرحله 1
دم بامیه ها را کوتاه کرده و در روغن سرخ می کنیم.
مرحله 2
پیاز سرخ شده و گوجه فرنگی های ریز برش زده شده را با نمک و فلفل و زردچوبه خوب مخلوط کرده و کمی در روغن سرخ می کنیم.
مرحله 3
گوشت چرخ کرده را بصورت کوفته ریزه هایی به اندازه گردو درست کرده و در مخلوط آب و روغن سرخ می کنیم و داخل خورشت می ریزیم.
مرحله 4
2 لیوان آب به ان اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خوب پخته شود و سپس رب گوجه فرنگی و آبلیمو را اضافه کرده و هم یزنیم و اجازه می دهیم تا جا بیفتد و کم آب شود.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۱۱۵.۵۴ | - % |
چربی کل | ۷.۳۶ | - % |
چربی اشباع شده | ۱.۷۴ | - % |
چربی ترانس | ۰.۱۴ | - % |
کلسترول | ۲۳.۴۶ | - % |
سدیم | ۱۹۰.۸۵ | ۱۳ % |
کربوهیدرات کل | ۴.۴۹ | ۳ % |
فیبر رژیمی | ۱.۴۸ | - % |
قند | ۱.۳۹ | - % |
پروتئین | ۸.۸۲ | ۱۶ % |
ویتامین A | ۴۸۷.۳۰ | ۵۴ % |
کلسیم | ۳۵.۰۷ | ۴ % |
نظرات کاربران