طرز تهیه خورشت بامیه


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


هایده ابراهیم زاده

هایده ابراهیم زاده

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۰۷

clapping

۰

cooking

۰

خورشت بامیه

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


خورشت بامیه یکی از غذاهای سنتی خوزستان است که طرفداران زیادی دارد

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۸۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۶ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

دم بامیه ها را کوتاه کرده و در روغن سرخ می کنیم.

تصویر  مرحله 1 پخت خورشت بامیه

مرحله 2

پیاز سرخ شده و گوجه فرنگی های ریز برش زده شده را با نمک و فلفل و زردچوبه خوب مخلوط کرده و کمی در روغن سرخ می کنیم.

مرحله 3

گوشت چرخ کرده را بصورت کوفته ریزه هایی به اندازه گردو درست کرده و در مخلوط آب و روغن سرخ می کنیم و داخل خورشت می ریزیم.

مرحله 4

2 لیوان آب به ان اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خوب پخته شود و سپس رب گوجه فرنگی و آبلیمو را اضافه کرده و هم یزنیم و اجازه می دهیم تا جا بیفتد و کم آب شود.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی خورشت بامیه

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۱۵.۵۴ - %
چربی کل ۷.۳۶ - %
    چربی اشباع شده ۱.۷۴ - %
    چربی ترانس ۰.۱۴ - %
کلسترول ۲۳.۴۶ - %
سدیم ۱۹۰.۸۵ ۱۳ %
کربوهیدرات کل ۴.۴۹ ۳ %
    فیبر رژیمی ۱.۴۸ - %
    قند ۱.۳۹ - %
پروتئین ۸.۸۲ ۱۶ %
ویتامین A ۴۸۷.۳۰ ۵۴ %
کلسیم ۳۵.۰۷ ۴ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.