خورشت بامیه

خورشت بامیه

خورشت بامیه یکی از غذاهای سنتی خوزستان است که طرفداران زیادی دارد ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۸۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۶ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی خورشت بامیه

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

دم بامیه ها را کوتاه کرده و در روغن سرخ می کنیم.

مرحله 2

پیاز سرخ شده و گوجه فرنگی های ریز برش زده شده را با نمک و فلفل و زردچوبه خوب مخلوط کرده و کمی در روغن سرخ می کنیم.

مرحله 3

گوشت چرخ کرده را بصورت کوفته ریزه هایی به اندازه گردو درست کرده و در مخلوط آب و روغن سرخ می کنیم و داخل خورشت می ریزیم.

مرحله 4

2 لیوان آب به ان اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خوب پخته شود و سپس رب گوجه فرنگی و آبلیمو را اضافه کرده و هم یزنیم و اجازه می دهیم تا جا بیفتد و کم آب شود.