خورشت بامیه یکی از غذاهای سنتی خوزستان است که طرفداران زیادی دارد ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۱۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۸۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۶ نفر
مواد تشکیل دهنده
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
دم بامیه ها را کوتاه کرده و در روغن سرخ می کنیم.
مرحله 2
پیاز سرخ شده و گوجه فرنگی های ریز برش زده شده را با نمک و فلفل و زردچوبه خوب مخلوط کرده و کمی در روغن سرخ می کنیم.
مرحله 3
گوشت چرخ کرده را بصورت کوفته ریزه هایی به اندازه گردو درست کرده و در مخلوط آب و روغن سرخ می کنیم و داخل خورشت می ریزیم.
مرحله 4
2 لیوان آب به ان اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خوب پخته شود و سپس رب گوجه فرنگی و آبلیمو را اضافه کرده و هم یزنیم و اجازه می دهیم تا جا بیفتد و کم آب شود.
نظرات