طرز تهیه فسنجان بادام


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


سمیرا محمدی

سمیرا محمدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۱۲

clapping

۰

cooking

۰

فسنجان بادام

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


فسنجان بادام از فسنجان گردو ملایم تر است و در گذشته بیشتر از آن معمول بوده است.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۲۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۱۲۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۶ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

3 الی 4 قاشق روغن درون قابلمه داغ کنید و مرغ را در آن تفت بدهید تا رویه ان طلایی شود. با قاشق سوراخ دار بردارید و کنار بگذارید.

تصویر  مرحله 1 پخت فسنجان بادام

مرحله 2

پیاز را در روغن باقیمانده بریزید و تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد. مغز بادام مقشر (توضیحات در پایین صفحه) را اضافه کنید و 5 الی 6 دقیقه هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود. رب انار و شکر و اندکی زعفران حل کرده در آب داغ را اضافه کنید. اندکی نمک بزنید. (فسنجان را به دلیل چاشنی شیرین باید کم نمک گرفت)

مرحله 3

پس از آن که مایه فسنجان به جوش آمد ، شیرینی و ترشی و نمک آن را اندازه کنید. در دیگ را ببندید و بگذارید دست کم 30 دقیقه ریز جوش بزند. سپس تکه های مرغ را در مایه بگذارید و حرارت را لحظه ای بالا ببرید تا مایه باز هم به جوش آید. آنگاه در قابلمه را ببندید و 30 تا 40 دقیقه صبر کنید تا خورشت شما اماده شود.

مرحله 4

در جریان پخت ، گاهی به خورشت سر بزنید و اگر لازم باشد اندکی آب سرد به ان اضافه کنید - کف قابلمه را با کاردک چوبی بتراشید تا ته نگیرد - در پایان پخت مایه فسنجان باید غلیظ باشد، اگر آبدار بود در قابلمه را باز بگذارید و چند لحظه حرارت را کمی بالا ببرید سپس آتش را بسیار کم کنید تا خورشت به روغن بنشیند.

نکات و یادداشت ها

مقشر کردن بادام به معنی کندن قشر (پوست) مغز بادام است.
استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی فسنجان بادام

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۲۹۷.۱۱ - %
چربی کل ۱۷.۸۹ - %
    چربی اشباع شده ۲.۰۴ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۴۶.۶۲ - %
سدیم ۶۱.۹۴ ۴ %
کربوهیدرات کل ۱۷.۲۷ ۱۳ %
    فیبر رژیمی ۲.۴۶ - %
    قند ۱۱.۴۲ - %
پروتئین ۱۷.۷۶ ۳۲ %
ویتامین A ۲۱.۸۵ ۲ %
کلسیم ۹۷.۱۹ ۱۰ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات کاربران