فسنجان بادام

فسنجان بادام

فسنجان بادام از فسنجان گردو ملایم تر است و در گذشته بیشتر از آن معمول بوده است. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۲۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۱۲۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۶ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی فسنجان بادام

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

3 الی 4 قاشق روغن درون قابلمه داغ کنید و مرغ را در آن تفت بدهید تا رویه ان طلایی شود. با قاشق سوراخ دار بردارید و کنار بگذارید.

مرحله 2

پیاز را در روغن باقیمانده بریزید و تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد. مغز بادام مقشر (توضیحات در پایین صفحه) را اضافه کنید و 5 الی 6 دقیقه هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود. رب انار و شکر و اندکی زعفران حل کرده در آب داغ را اضافه کنید. اندکی نمک بزنید. (فسنجان را به دلیل چاشنی شیرین باید کم نمک گرفت)

مرحله 3

پس از آن که مایه فسنجان به جوش آمد ، شیرینی و ترشی و نمک آن را اندازه کنید. در دیگ را ببندید و بگذارید دست کم 30 دقیقه ریز جوش بزند. سپس تکه های مرغ را در مایه بگذارید و حرارت را لحظه ای بالا ببرید تا مایه باز هم به جوش آید. آنگاه در قابلمه را ببندید و 30 تا 40 دقیقه صبر کنید تا خورشت شما اماده شود.

مرحله 4

در جریان پخت ، گاهی به خورشت سر بزنید و اگر لازم باشد اندکی آب سرد به ان اضافه کنید - کف قابلمه را با کاردک چوبی بتراشید تا ته نگیرد - در پایان پخت مایه فسنجان باید غلیظ باشد، اگر آبدار بود در قابلمه را باز بگذارید و چند لحظه حرارت را کمی بالا ببرید سپس آتش را بسیار کم کنید تا خورشت به روغن بنشیند.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.