طرز تهیه خورشت بادمجان


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


زهرا ساعدی

زهرا ساعدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۳۰

clapping

۰

cooking

۰

خورشت بادمجان

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


این خورشت از غذاهای محبوب ایرانی است که شبیه به خورشت قیمه است. در صورتی که همراه با لپه پخته شود به آن قیمه بادمجان می گویند.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۸۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

در مرحله اول باید تلخی بادمجان را بگیرید بدین شکل که ابتدا انها را شسته و پوست بگیرید. سپس چاک کوچکی روی آن ایجاد کرده و کمی همراه با آب و نمک بجوشانید و در آبکشی بریزید تا تلخاب آن خارج شود.

تصویر  مرحله 1 پخت خورشت بادمجان

مرحله 2

پس از خشک شده بادمجان ها آنها را سرخ کنید و سپس از ماهیتابه خارج کنید. حال پیاز ها را نگینی خرد کرده و در تابه کمی تفت دهید. گوشت را اضافه کرده و خوب تفت دهید و سپس رب و ادویه ها را اضافه کنید ، کمی آب بریزید و زمان بدهید تا گوشت با حرارت ملایم خوب بپزد.

مرحله 3

پس از پختن گوشت ، بادمجان ها را به آن اضافه کنید ، زیر شعله را کم کنید و اجازه بدهید آب آن کاملا کشیده شود.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی خورشت بادمجان

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۹۷.۳۹ - %
چربی کل ۳.۹۱ - %
    چربی اشباع شده ۰.۶۳ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۳۵.۹۲ - %
سدیم ۴۴.۶۳ ۳ %
کربوهیدرات کل ۶.۵۸ ۵ %
    فیبر رژیمی ۱.۶۷ - %
    قند ۲.۶۲ - %
پروتئین ۹.۳۷ ۱۷ %
ویتامین A ۴۳.۰۵ ۵ %
کلسیم ۱۵.۷۵ ۲ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.