تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۱۱
۰
۰
این خورشت از غذاهای محبوب ایرانی است که شبیه به خورشت قیمه است. در صورتی که همراه با لپه پخته شود به آن قیمه بادمجان می گویند.
مرحله 1
در مرحله اول باید تلخی بادمجان را بگیرید بدین شکل که ابتدا انها را شسته و پوست بگیرید. سپس چاک کوچکی روی آن ایجاد کرده و کمی همراه با آب و نمک بجوشانید و در آبکشی بریزید تا تلخاب آن خارج شود.
مرحله 2
پس از خشک شده بادمجان ها آنها را سرخ کنید و سپس از ماهیتابه خارج کنید. حال پیاز ها را نگینی خرد کرده و در تابه کمی تفت دهید. گوشت را اضافه کرده و خوب تفت دهید و سپس رب و ادویه ها را اضافه کنید ، کمی آب بریزید و زمان بدهید تا گوشت با حرارت ملایم خوب بپزد.
مرحله 3
پس از پختن گوشت ، بادمجان ها را به آن اضافه کنید ، زیر شعله را کم کنید و اجازه بدهید آب آن کاملا کشیده شود.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۹۷.۳۹ | - % |
چربی کل | ۳.۹۱ | - % |
چربی اشباع شده | ۰.۶۳ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۰ | - % |
کلسترول | ۳۵.۹۲ | - % |
سدیم | ۴۴.۶۳ | ۳ % |
کربوهیدرات کل | ۶.۵۸ | ۵ % |
فیبر رژیمی | ۱.۶۷ | - % |
قند | ۲.۶۲ | - % |
پروتئین | ۹.۳۷ | ۱۷ % |
ویتامین A | ۴۳.۰۵ | ۵ % |
کلسیم | ۱۵.۷۵ | ۲ % |
نظرات کاربران