این خورشت از غذاهای محبوب ایرانی است که شبیه به خورشت قیمه است. در صورتی که همراه با لپه پخته شود به آن قیمه بادمجان می گویند. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۳۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۸۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۴ نفر
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
در مرحله اول باید تلخی بادمجان را بگیرید بدین شکل که ابتدا انها را شسته و پوست بگیرید. سپس چاک کوچکی روی آن ایجاد کرده و کمی همراه با آب و نمک بجوشانید و در آبکشی بریزید تا تلخاب آن خارج شود.
مرحله 2
پس از خشک شده بادمجان ها آنها را سرخ کنید و سپس از ماهیتابه خارج کنید. حال پیاز ها را نگینی خرد کرده و در تابه کمی تفت دهید. گوشت را اضافه کرده و خوب تفت دهید و سپس رب و ادویه ها را اضافه کنید ، کمی آب بریزید و زمان بدهید تا گوشت با حرارت ملایم خوب بپزد.
مرحله 3
پس از پختن گوشت ، بادمجان ها را به آن اضافه کنید ، زیر شعله را کم کنید و اجازه بدهید آب آن کاملا کشیده شود.
نظرات