سیب زمینی شکم پر

سیب زمینی شکم پر

یک غذای بسیار لذیذ که می توانید آن ها به عنوان میان وعده یا وعده غذایی میل کنید و لذت ببرید. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت:

۱۵ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۴ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی سیب زمینی شکم پر

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

در مرحله اول فر را روی 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) تنظیم کنید. با استفاده از چنگال سیب زمینی ها را را سوراخ کرده و به مدت حدود 1 ساعت درون فر قرار دهید تا نرم شوند.

مرحله 2

کالباس را دورن تابه ای ریخته و بر روی حرارت متوسط قرار دهید. آن را تفت دهید تا قهوه ای شود و سپس کنار بگذارید.

مرحله 3

کره را بر روی حرارت متوسط قرار دهید تا به آرامی آب شود سپس پیاز ، قارچ ، فلفل قرمز ، پودر سیر ، فلفل ، پیازچه و نمک را درون تابه ریخته و هم بزنید تا زمانی که پیاز ها نرم شوند.

مرحله 4

سیب زمینی ها را از فر خارج کرده ، دو نیم کرده و وسط آنها را بوسیله قاشق کمی خالی کنید.

مرحله 5

خامه و نیمی از پنیر را به مخلوط اضافه کنید و درون سیب زمینی را با مواد پر کنید. کالباس را به همراه پنیر باقیمانده بر روی مواد ریخته و سیب زمینی ها را 15 دقیقه درون فر قرار دهید تا پنیر آب و رویه ی آن قهوه ای شود.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.