تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۱۱
۰
۰
زرشک پلو با مرغ غذایی لذیذ است کخ بیشتر در مهمانی ها سرو می شود و طرفداران زیادی دارد.
مرحله 1
ابتدا مرغ ها را در 2 قاشق غذاخوری روغن سرخ کنید (بدون افزودن ادویه) پس از اینکه رنگ آن طلایی شد ، پیازهایی که بصورت نگینی خرد کرده اید را اضافه کرده و کمی تفت دهید. سپس نمک و زردچوبه را اضافه کنید و مقداری آب درون ظرف ریخته و اجازه دهید بر روی حرارت ملایم بپزد.
مرحله 2
مقداری آب درون قابلمه ای بجوشانید و برنج را درون آن قابلمه بریزید و پس از چند دقیقه آبکشی کنید.
مرحله 3
در تابه ای کوچک کره و شکر و زعفران و زرشک بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از آب شدن کره مقداری آب به آن اضافه کنید و برای حفظ حالت زرشک و پخش شدن طعم زعفران درون مواد ، آن را از روی حرارت بردارید.
مرحله 4
پس از اینکه برنج دم کشید ، آن را درون ظرفی کشیده و روی آن را با برنج مخلوط شده با زعفران و زرشک بوشانید. مرغ را در ظرفی دیگر بریزید و آب مرغ را درون کاسهای کوچک سرو کنید.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۱۳۹.۳۱ | - % |
چربی کل | ۳.۷۲ | - % |
چربی اشباع شده | ۰.۶۶ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۰ | - % |
کلسترول | ۱۷.۶۴ | - % |
سدیم | ۲۱۵.۴۴ | ۱۴ % |
کربوهیدرات کل | ۱۸.۹۸ | ۱۵ % |
فیبر رژیمی | ۰.۶۲ | - % |
قند | ۳.۱۲ | - % |
پروتئین | ۶.۸۴ | ۱۲ % |
ویتامین A | ۵۱.۱۶ | ۶ % |
کلسیم | ۱۲.۴۲ | ۱ % |
نظرات کاربران