زرشک پلو با مرغ غذایی لذیذ است کخ بیشتر در مهمانی ها سرو می شود و طرفداران زیادی دارد. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۴۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۶۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۴ نفر
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
ابتدا مرغ ها را در 2 قاشق غذاخوری روغن سرخ کنید (بدون افزودن ادویه) پس از اینکه رنگ آن طلایی شد ، پیازهایی که بصورت نگینی خرد کرده اید را اضافه کرده و کمی تفت دهید. سپس نمک و زردچوبه را اضافه کنید و مقداری آب درون ظرف ریخته و اجازه دهید بر روی حرارت ملایم بپزد.
مرحله 2
مقداری آب درون قابلمه ای بجوشانید و برنج را درون آن قابلمه بریزید و پس از چند دقیقه آبکشی کنید.
مرحله 3
در تابه ای کوچک کره و شکر و زعفران و زرشک بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از آب شدن کره مقداری آب به آن اضافه کنید و برای حفظ حالت زرشک و پخش شدن طعم زعفران درون مواد ، آن را از روی حرارت بردارید.
مرحله 4
پس از اینکه برنج دم کشید ، آن را درون ظرفی کشیده و روی آن را با برنج مخلوط شده با زعفران و زرشک بوشانید. مرغ را در ظرفی دیگر بریزید و آب مرغ را درون کاسهای کوچک سرو کنید.
نظرات