زرشک پلو با مرغ

زرشک پلو با مرغ

زرشک پلو با مرغ غذایی لذیذ است کخ بیشتر در مهمانی ها سرو می شود و طرفداران زیادی دارد. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۴۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۶۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۴ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی زرشک پلو با مرغ

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

ابتدا مرغ ها را در 2 قاشق غذاخوری روغن سرخ کنید (بدون افزودن ادویه) پس از اینکه رنگ آن طلایی شد ، پیازهایی که بصورت نگینی خرد کرده اید را اضافه کرده و کمی تفت دهید. سپس نمک و زردچوبه را اضافه کنید و مقداری آب درون ظرف ریخته و اجازه دهید بر روی حرارت ملایم بپزد.

مرحله 2

مقداری آب درون قابلمه ای بجوشانید و برنج را درون آن قابلمه بریزید و پس از چند دقیقه آبکشی کنید.

مرحله 3

در تابه ای کوچک کره و شکر و زعفران و زرشک بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از آب شدن کره مقداری آب به آن اضافه کنید و برای حفظ حالت زرشک و پخش شدن طعم زعفران درون مواد ، آن را از روی حرارت بردارید.

مرحله 4

پس از اینکه برنج دم کشید ، آن را درون ظرفی کشیده و روی آن را با برنج مخلوط شده با زعفران و زرشک بوشانید. مرغ را در ظرفی دیگر بریزید و آب مرغ را درون کاسهای کوچک سرو کنید.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.