تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۰۳
۰
۰
پیراشکی گوشت غذایی لذیذ است که میتوان بعنوان پیش غذا یا میان وعده و حتی وعده کامل غذایی از آن استفاده کرد.
مرحله 1
در ابتدا گوشت را همراه با پیاز سرخ شده مخلوط کرده و در ماهیتابه همراه با روغن تفت دهید.
مرحله 2
پس از اینکه گوشت سرخ شد ، رب گوجه فرنگی را درون نصف لیوان آب گرم حل کنید و ان را به گوشت اضافه کنید تا آرام جوشیده و آب آن کاملا کشیده شود و سپس آن را از روی حرارت بردارید.
مرحله 3
تخم مرغ های رنده شده را به گوشت اضافه کنید و سپس جعفری خرد شده ، نمک و فلفل (در صورت تمایل پودر سیر) را به مواد اضافه کنید ، مخلوط کرده و کنار بگذارید.
مرحله 4
روی یک تخته کمی آرد بپاشید و خمیر پیراشکی را روی آن بصورت نازک پهن کنید. با دهانه لیوان وسط آن ها را بصورت دایره جدا کنید و مایه گوشت را به مقدار مورد نیاز وسط هر دایره بگذارید. دو طرف خمیر را هم آورده و بچسبانید و فشار دهید. لبه دو خمیر را پیچ دهید تا موقع سرخ شدن باز نشود.
مرحله 5
پیراشکی ها را درون روغن فراوان و داغ سرخ کنید تا طلایی شود. نوش جان
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۱۶۳.۷۱ | - % |
چربی کل | ۸.۰۹ | - % |
چربی اشباع شده | ۲.۹۷ | - % |
چربی ترانس | ۰.۱۷ | - % |
کلسترول | ۱۱۶.۰۱ | - % |
سدیم | ۴۹۷.۲۱ | ۳۳ % |
کربوهیدرات کل | ۲.۵۹ | ۲ % |
فیبر رژیمی | ۰.۵۹ | - % |
قند | ۱.۱۵ | - % |
پروتئین | ۱۹.۳۲ | ۳۵ % |
ویتامین A | ۴۶۰.۴۵ | ۵۱ % |
کلسیم | ۲۳.۸۶ | ۲ % |
نظرات کاربران