پیراشکی گوشت

پیراشکی گوشت

پیراشکی گوشت غذایی لذیذ است که میتوان بعنوان پیش غذا یا میان وعده و حتی وعده کامل غذایی از آن استفاده کرد. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۳۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۸ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی پیراشکی گوشت

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

در ابتدا گوشت را همراه با پیاز سرخ شده مخلوط کرده و در ماهیتابه همراه با روغن تفت دهید.

مرحله 2

پس از اینکه گوشت سرخ شد ، رب گوجه فرنگی را درون نصف لیوان آب گرم حل کنید و ان را به گوشت اضافه کنید تا آرام جوشیده و آب آن کاملا کشیده شود و سپس آن را از روی حرارت بردارید.

مرحله 3

تخم مرغ های رنده شده را به گوشت اضافه کنید و سپس جعفری خرد شده ، نمک و فلفل (در صورت تمایل پودر سیر) را به مواد اضافه کنید ، مخلوط کرده و کنار بگذارید.

مرحله 4

روی یک تخته کمی آرد بپاشید و خمیر پیراشکی را روی آن بصورت نازک پهن کنید. با دهانه لیوان وسط آن ها را بصورت دایره جدا کنید و مایه گوشت را به مقدار مورد نیاز وسط هر دایره بگذارید. دو طرف خمیر را هم آورده و بچسبانید و فشار دهید. لبه دو خمیر را پیچ دهید تا موقع سرخ شدن باز نشود.

مرحله 5

پیراشکی ها را درون روغن فراوان و داغ سرخ کنید تا طلایی شود. نوش جان

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.