پیراشکی گوشت غذایی لذیذ است که میتوان بعنوان پیش غذا یا میان وعده و حتی وعده کامل غذایی از آن استفاده کرد. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۱۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۳۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۸ نفر
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
در ابتدا گوشت را همراه با پیاز سرخ شده مخلوط کرده و در ماهیتابه همراه با روغن تفت دهید.
مرحله 2
پس از اینکه گوشت سرخ شد ، رب گوجه فرنگی را درون نصف لیوان آب گرم حل کنید و ان را به گوشت اضافه کنید تا آرام جوشیده و آب آن کاملا کشیده شود و سپس آن را از روی حرارت بردارید.
مرحله 3
تخم مرغ های رنده شده را به گوشت اضافه کنید و سپس جعفری خرد شده ، نمک و فلفل (در صورت تمایل پودر سیر) را به مواد اضافه کنید ، مخلوط کرده و کنار بگذارید.
مرحله 4
روی یک تخته کمی آرد بپاشید و خمیر پیراشکی را روی آن بصورت نازک پهن کنید. با دهانه لیوان وسط آن ها را بصورت دایره جدا کنید و مایه گوشت را به مقدار مورد نیاز وسط هر دایره بگذارید. دو طرف خمیر را هم آورده و بچسبانید و فشار دهید. لبه دو خمیر را پیچ دهید تا موقع سرخ شدن باز نشود.
مرحله 5
پیراشکی ها را درون روغن فراوان و داغ سرخ کنید تا طلایی شود. نوش جان
نظرات