طرز تهیه خوراک دال عدس


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


زهرا ساعدی

زهرا ساعدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۱/۳۱

clapping

۰

cooking

۰

خوراک دال عدس

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


“دال عدس” غذای محلی و سنتی جنوبی ها می باشد که معمولا آن را تند درست می کنند و به عنوان یک پیش غذای مقوی سرو می شود.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۲۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۴۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۲ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

ابتدا عدس را پاک کرده و خیس می کنیم. پس از گذشت ده دقیقه عدس را با سیب زمینی خرد شده به همراه 2 تا 3 لیوان آب می گذاریم بپزد. تمر هندی را نیز خیس کرده و کنار می گذاریم.

مرحله 2

در این هنگام پیاز را سرخ کرده و سیر کوبیده شده را به آن اضافه می کنیم. وقتی که بوی سیر بلند شد، به مقدار لازم رب گوجه فرنگی و همچنین نمک و فلفل و زردچوبه را به مواد می افزاییم.

مرحله 3

در این مرحله تمر هندی را از صافی رد کرده و به باقی مواد اضافه می کنیم. البته میزان این مواد به تعداد نفرات مصرف کننده بستگی دارد.

مرحله 4

در مرحله آخر این مواد را به عدس و سیب زمینی که در ابتدا پخته بودیم، اضافه کنیم. پس از اینکه غذا جوش خورد و آب آن گرفته شد، غذای ما آماده خواهد بود.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی خوراک دال عدس

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۱۸.۳۹ - %
چربی کل ۱.۹۷ - %
    چربی اشباع شده ۰.۴۱ - %
    چربی ترانس ۰.۲۶ - %
کلسترول ۰.۰۰ - %
سدیم ۱۵۳.۵۹ ۱۰ %
کربوهیدرات کل ۲۱.۴۰ ۱۶ %
    فیبر رژیمی ۲.۸۴ - %
    قند ۳.۴۹ - %
پروتئین ۵.۱۱ ۹ %
ویتامین A ۴۳.۶۴ ۵ %
کلسیم ۲۰.۰۳ ۲ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.