طرز تهیه ته چین گوشت


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


زهرا ساعدی

زهرا ساعدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۱۰

clapping

۰

cooking

۰

ته چین گوشت

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


ته چین گوشت یکی دیگر از غذاهای مجلسی ایرانی است که در مهمانی ها عضو جدا نشدنی از سفره های ما ایرانی ها می باشد. ته چین معمولا به همراه مرغ تهیه می شود. اما در پارسی دی برای شما پیشنهاد داریم که ته چین را به همراه تکه های گوشت گوسفندی تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت
۶۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

گوشت را به همراه پیاز و ادویه کمی تفت دهید و آب اضافه کنید و زمان می دهید به مدت ۲ ساعت تا کاملا گوشت مغز پخت شود. بعد از پخت تکه های گوشت را برداشته و از آب گوشت به اندازه ۱ لیوان بردارید و کنار بگذارید و در تهیه دیگر غذاهای سوپی از آن استفاده کنید.

مرحله 2

برنج را بهتر است از چند ساعت قبل آماده کنید و زمان دهید که برنج به همراه نمک و آب خوب خیس بخورد و سپس بر روی حرارت گذاشته و روغن نیمه جامد اضافه کنید تا برنج کمی نیم پز شود و آب برنج تمام شود.

مرحله 3

در یک ظرف گود، نیمی از برنج را به همراه زعفران، ماست و تخم مرغ ریخته و هم بزنید تا مخلوط یکدستی بدست بیاد سپس برنج که نیم پز شد آبکش کنید و نیم از برنج را داخل مخلوط ماست و تخم مرغ بریزید و هم بزنید.

مرحله 4

برنجی که برای ته چین آماده کردید را در کف قابلمه مورد نظر بریزید و با پشت قاشق صاف کنید. سپس از تکه های گوشت روی برنج بچینید. در صورت تمایل از گوشت برای تزئین نگه دارید. سپس از برنج سفید بر روی گوشت بریزید و در آخر در قابلمه را دم کش بیاندازید و به مدت ۱ ساعت زمان دهید تا برنج دم بکشد.

مرحله 5

پس از گذشت زمان دم کشیدن، ته چین گوشت شما آماده است در انتها کره روی آن ریخته سپس در ظرف مورد نظر سرو کرده و به همراه تکه های گوشت و همینطور خلال بادام و پسته و زرشک تزئین نمائید و نوش جان فرمائید.

نکات و یادداشت ها

بهتر است از گوشت بدون استخوان استفاده کنید - برنج را خیلی نپزید تا در هنگام دم کشیدن خمیر شود - میزان تخم مرغ بسته به ذائقه شما قابل تغییر است - برای استفاده از خلال و زرشک آن را آماده کنید به روشی که ابتدا در یک ظرف کمی روغن بریزید و خلال ها را به همراه کمی گلاب در روغن تفت دهید و سریع از روی حرارت بردارید که تلخ نشوند - زرشک را هم به همراه کمی شکر و روغن تفت دهید و برای تزئین استفاده کنید.
استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی ته چین گوشت

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۸۴.۱۳ - %
چربی کل ۸.۶۵ - %
    چربی اشباع شده ۲.۹۳ - %
    چربی ترانس ۰.۸۱ - %
کلسترول ۳۳.۶۹ - %
سدیم ۶۰.۳۶ ۴ %
کربوهیدرات کل ۲۰.۱۲ ۱۵ %
    فیبر رژیمی ۰.۴۷ - %
    قند ۰.۲۵ - %
پروتئین ۵.۸۶ ۱۰ %
ویتامین A ۵۶.۴۱ ۶ %
کلسیم ۱۴.۷۴ ۱ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.