طرز تهیه زرشک پلو


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


سمیرا محمدی

سمیرا محمدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۲۹

clapping

۰

cooking

۰

زرشک پلو

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


زرشک پلو از قدیم همراه سفراه ایرانی ها مخصوصا در مهمانی ها و مجالس بوده است. زرشک پلو را می توان همراه با مرغ و سایر غذا ها نوش جان کرد و لذت برد.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۶۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

زرشک شسته شده را داخل کمی روغن یا کره با حرارت کم تفت می ‌دهیم و بعد شکر را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می ‌دهیم تا شکر کاراملی شود.

مرحله 2

در آخر زعفران دم کرده را اضافه می ‌کنیم و به مدت ۳۰ ثانیه تفت می ‌دهیم. برنج هم بصورت آبکشی دم می ‌گذاریم. در آخر برنج را در ظرف سرو می‌ کشیم و زرشک را روی برنج تزیین می ‌کنیم.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی زرشک پلو

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۵۱.۰۹ - %
چربی کل ۱.۲۴ - %
    چربی اشباع شده ۰.۲۶ - %
    چربی ترانس ۰.۲۲ - %
کلسترول ۰.۰۰ - %
سدیم ۱۲۵.۶۸ ۸ %
کربوهیدرات کل ۳۱.۱۲ ۲۴ %
    فیبر رژیمی ۰.۹۳ - %
    قند ۲.۸۲ - %
پروتئین ۲.۷۲ ۵ %
ویتامین A ۰.۰۲ ۰ %
کلسیم ۹.۱۵ ۱ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.