تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۱/۱۰
۰
۰
زرشک پلو از قدیم همراه سفراه ایرانی ها مخصوصا در مهمانی ها و مجالس بوده است. زرشک پلو را می توان همراه با مرغ و سایر غذا ها نوش جان کرد و لذت برد.
مرحله 1
زرشک شسته شده را داخل کمی روغن یا کره با حرارت کم تفت می دهیم و بعد شکر را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا شکر کاراملی شود.
مرحله 2
در آخر زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و به مدت ۳۰ ثانیه تفت می دهیم. برنج هم بصورت آبکشی دم می گذاریم. در آخر برنج را در ظرف سرو می کشیم و زرشک را روی برنج تزیین می کنیم.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۱۵۱.۰۹ | - % |
چربی کل | ۱.۲۴ | - % |
چربی اشباع شده | ۰.۲۶ | - % |
چربی ترانس | ۰.۲۲ | - % |
کلسترول | ۰.۰۰ | - % |
سدیم | ۱۲۵.۶۸ | ۸ % |
کربوهیدرات کل | ۳۱.۱۲ | ۲۴ % |
فیبر رژیمی | ۰.۹۳ | - % |
قند | ۲.۸۲ | - % |
پروتئین | ۲.۷۲ | ۵ % |
ویتامین A | ۰.۰۲ | ۰ % |
کلسیم | ۹.۱۵ | ۱ % |
نظرات کاربران