زرشک پلو از قدیم همراه سفراه ایرانی ها مخصوصا در مهمانی ها و مجالس بوده است. زرشک پلو را می توان همراه با مرغ و سایر غذا ها نوش جان کرد و لذت برد. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۱۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۶۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۴ نفر
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
زرشک شسته شده را داخل کمی روغن یا کره با حرارت کم تفت می دهیم و بعد شکر را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا شکر کاراملی شود.
مرحله 2
در آخر زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و به مدت ۳۰ ثانیه تفت می دهیم. برنج هم بصورت آبکشی دم می گذاریم. در آخر برنج را در ظرف سرو می کشیم و زرشک را روی برنج تزیین می کنیم.
نظرات