زرشک پلو

زرشک پلو

زرشک پلو از قدیم همراه سفراه ایرانی ها مخصوصا در مهمانی ها و مجالس بوده است. زرشک پلو را می توان همراه با مرغ و سایر غذا ها نوش جان کرد و لذت برد. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۶۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۴ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی زرشک پلو

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

زرشک شسته شده را داخل کمی روغن یا کره با حرارت کم تفت می ‌دهیم و بعد شکر را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می ‌دهیم تا شکر کاراملی شود.

مرحله 2

در آخر زعفران دم کرده را اضافه می ‌کنیم و به مدت ۳۰ ثانیه تفت می ‌دهیم. برنج هم بصورت آبکشی دم می ‌گذاریم. در آخر برنج را در ظرف سرو می‌ کشیم و زرشک را روی برنج تزیین می ‌کنیم.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.