تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۱۱
۰
۰
“دال عدس” غذای محلی و سنتی جنوبی ها می باشد که معمولا آن را تند درست می کنند و به عنوان یک پیش غذای مقوی سرو می شود.
مرحله 1
ابتدا عدس را پاک کرده و خیس می کنیم. پس از گذشت ده دقیقه عدس را با سیب زمینی خرد شده به همراه 2 تا 3 لیوان آب می گذاریم بپزد. تمر هندی را نیز خیس کرده و کنار می گذاریم.
مرحله 2
در این هنگام پیاز را سرخ کرده و سیر کوبیده شده را به آن اضافه می کنیم. وقتی که بوی سیر بلند شد، به مقدار لازم رب گوجه فرنگی و همچنین نمک و فلفل و زردچوبه را به مواد می افزاییم.
مرحله 3
در این مرحله تمر هندی را از صافی رد کرده و به باقی مواد اضافه می کنیم. البته میزان این مواد به تعداد نفرات مصرف کننده بستگی دارد.
مرحله 4
در مرحله آخر این مواد را به عدس و سیب زمینی که در ابتدا پخته بودیم، اضافه کنیم. پس از اینکه غذا جوش خورد و آب آن گرفته شد، غذای ما آماده خواهد بود.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۱۱۸.۳۹ | - % |
چربی کل | ۱.۹۷ | - % |
چربی اشباع شده | ۰.۴۱ | - % |
چربی ترانس | ۰.۲۶ | - % |
کلسترول | ۰.۰۰ | - % |
سدیم | ۱۵۳.۵۹ | ۱۰ % |
کربوهیدرات کل | ۲۱.۴۰ | ۱۶ % |
فیبر رژیمی | ۲.۸۴ | - % |
قند | ۳.۴۹ | - % |
پروتئین | ۵.۱۱ | ۹ % |
ویتامین A | ۴۳.۶۴ | ۵ % |
کلسیم | ۲۰.۰۳ | ۲ % |
نظرات کاربران