“دال عدس” غذای محلی و سنتی جنوبی ها می باشد که معمولا آن را تند درست می کنند و به عنوان یک پیش غذای مقوی سرو می شود. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۲۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۴۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۲ نفر
مواد تشکیل دهنده
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
ابتدا عدس را پاک کرده و خیس می کنیم. پس از گذشت ده دقیقه عدس را با سیب زمینی خرد شده به همراه 2 تا 3 لیوان آب می گذاریم بپزد. تمر هندی را نیز خیس کرده و کنار می گذاریم.
مرحله 2
در این هنگام پیاز را سرخ کرده و سیر کوبیده شده را به آن اضافه می کنیم. وقتی که بوی سیر بلند شد، به مقدار لازم رب گوجه فرنگی و همچنین نمک و فلفل و زردچوبه را به مواد می افزاییم.
مرحله 3
در این مرحله تمر هندی را از صافی رد کرده و به باقی مواد اضافه می کنیم. البته میزان این مواد به تعداد نفرات مصرف کننده بستگی دارد.
مرحله 4
در مرحله آخر این مواد را به عدس و سیب زمینی که در ابتدا پخته بودیم، اضافه کنیم. پس از اینکه غذا جوش خورد و آب آن گرفته شد، غذای ما آماده خواهد بود.
نظرات