تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۱۱
۰
۰
خورشت کاری یکی از خوراک های پرطرفدار در کل دنیا می باشد که اصالتی مربوط به هند دارد. کاری به مجموعه ای از خوراک ها گفته می شود که با ادویه های هندی طبخ شده و مربوط به این کشور هستند این خوراک ها هم با نان و هم با برنج سرو می شوند.
مرحله 1
برای تهیه خورش مرغ کاری خوشمزه ابتدا استخوان های سینه مرغ را خارج می کنیم و آنرا به اندازه دو برابر گوشت خورشتی خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
مرحله 2
در این مرحله پیاز خرد شده را به همراه مقداری کمی روغن در یک تابه مناسب می ریزیم، سپس تابه را روی حرارت قرار داده و پیاز را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه به آرامی تفت می دهیم تا پیاز طلایی و سبک شود.
مرحله 3
حالا سیر را له کرده و به تابه اضافه می کنیم و در حدی که عطر سیر بلند شود تفت می دهیم.در ادامه رب گوجه فرنگی را به همراه ادویه کاری و مقداری فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا مواد با هم ترکیب شوند.
مرحله 4
تفت دادن را ادامه می دهیم تا طعم خامی رب گوجه فرنگی به طور کامل گرفته شود، سپس تکه های مرغ خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم، در ادامه کره را به همراه مقداری نمک اضافه می کنیم.
مرحله 5
پس از اضافه کردن کره ۵ دقیقه مرغ ها را تفت می دهیم، سپس نصف فنجان آب جوش به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مرغ با حرارت ملایم بپزد. پس از گذشت ۱۰ دقیقه خامه صبحانه را اضافه می کنیم و با دیگر مواد ترکیب می کنیم.
مرحله 6
پس از اضافه کردن خامه اجازه می دهیم خورش به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا جا بیفتد، سپس جعفری خرد شده را اضافه می کنیم. در اخر خورش را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج یا نان سرو می کنیم.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۱۷۴.۷۵ | - % |
چربی کل | ۸.۵۵ | - % |
چربی اشباع شده | ۳.۷۴ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۴ | - % |
کلسترول | ۶۸.۲۱ | - % |
سدیم | ۲۷۱.۴۶ | ۱۸ % |
کربوهیدرات کل | ۲.۵۶ | ۲ % |
فیبر رژیمی | ۰.۶۲ | - % |
قند | ۰.۶۱ | - % |
پروتئین | ۲۱.۲۶ | ۳۸ % |
ویتامین A | ۲۶۲.۳۶ | ۲۹ % |
کلسیم | ۲۵.۰۴ | ۳ % |
نظرات کاربران