طرز تهیه خورشت کاری


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


زهرا ساعدی

زهرا ساعدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۰۶

clapping

۰

cooking

۰

خورشت کاری

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


خورشت کاری یکی از خوراک های پرطرفدار در کل دنیا می باشد که اصالتی مربوط به هند دارد. کاری به مجموعه ای از خوراک ها گفته می شود که با ادویه های هندی طبخ شده و مربوط به این کشور هستند این خوراک ها هم با نان و هم با برنج سرو می شوند.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۹۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۲ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

برای تهیه خورش مرغ کاری خوشمزه ابتدا استخوان های سینه مرغ را خارج می کنیم و آنرا به اندازه دو برابر گوشت خورشتی خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله 2

در این مرحله پیاز خرد شده را به همراه مقداری کمی روغن در یک تابه مناسب می ریزیم، سپس تابه را روی حرارت قرار داده و پیاز را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه به آرامی تفت می دهیم تا پیاز طلایی و سبک شود.

مرحله 3

حالا سیر را له کرده و به تابه اضافه می کنیم و در حدی که عطر سیر بلند شود تفت می دهیم.در ادامه رب گوجه فرنگی را به همراه ادویه کاری و مقداری فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله 4

تفت دادن را ادامه می دهیم تا طعم خامی رب گوجه فرنگی به طور کامل گرفته شود، سپس تکه های مرغ خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم، در ادامه کره را به همراه مقداری نمک اضافه می کنیم.

مرحله 5

پس از اضافه کردن کره ۵ دقیقه مرغ ها را تفت می دهیم، سپس نصف فنجان آب جوش به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مرغ با حرارت ملایم بپزد. پس از گذشت ۱۰ دقیقه خامه صبحانه را اضافه می کنیم و با دیگر مواد ترکیب می کنیم.

مرحله 6

پس از اضافه کردن خامه اجازه می دهیم خورش به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا جا بیفتد، سپس جعفری خرد شده را اضافه می کنیم. در اخر خورش را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج یا نان سرو می کنیم.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی خورشت کاری

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۷۴.۷۵ - %
چربی کل ۸.۵۵ - %
    چربی اشباع شده ۳.۷۴ - %
    چربی ترانس ۰.۰۴ - %
کلسترول ۶۸.۲۱ - %
سدیم ۲۷۱.۴۶ ۱۸ %
کربوهیدرات کل ۲.۵۶ ۲ %
    فیبر رژیمی ۰.۶۲ - %
    قند ۰.۶۱ - %
پروتئین ۲۱.۲۶ ۳۸ %
ویتامین A ۲۶۲.۳۶ ۲۹ %
کلسیم ۲۵.۰۴ ۳ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.