تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۰۳
۰
۰
از آنجا که مصرف انواع کلم برای سلامت انسان بسیار مفید است بهتر است آن را در رژیم غذایی مان جای دهیم و نوعی از آن را برای برنامه غذایی روزانه در نظر بگیریم. خوب می دانیم با این گیاه خوشمزه و مفید می توان غذا، پیش غذا و ترشی های متنوع تهیه کرد از دلمه کلم، آش کلم گرفته تا ترشی کلم، سالاد کلم و …
مرحله 1
کلم و سبزیجات مورد نظر را پس از شستن و خشک کردن به اندازه دلخواه خرد کنید و در ظرف مخصوص سالاد بریزید.
مرحله 2
ادویه ها و روغن زیتون را روی مواد سالاد کلم بریزید و خوب مخلوط نمایید.
مرحله 3
جوانه را در سبد بریزید و روی آن آب بگیرید و اجازه دهید آب اضافی آن گرفته شود و پس از آن جوانه را همرا مغز های خوراکی به ظرف سالاد بیافزایید.
مرحله 4
پوست سیر را جذا کنید ، جعفری و فلفل دلمه را ریز خرد کنید.
مرحله 5
سیر،آب پرتقال، آب نارنج و نیمی جعفری و فلفل دلمه را در دستگاه غذاساز بریزید و مواد را مخلوط کنید.
مرحله 6
سس مایونز و سرکه را همراه ادویه ها به مایه قبلی اضافه و دستگاه را روشن کنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.
مرحله 7
در انتهای کار، رنده پوست پرتقال و باقی جعفری و فلفل را به سس اضافه کنید و مواد را به وسیله قاشق مخلوط نمایید و سس را در ظرف مخصوص سرو یا یک ظرف در دار بریزید.(پیشنهاد این است سس را چند ساعت قبل از سرو سالاد کلم درست کنید تا به خوبی مزه دار شود)
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۷۹.۲۲ | - % |
چربی کل | ۵.۷۷ | - % |
چربی اشباع شده | ۰.۸۷ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۱ | - % |
کلسترول | ۲.۰۹ | - % |
سدیم | ۹۷.۱۸ | ۶ % |
کربوهیدرات کل | ۶.۷۰ | ۵ % |
فیبر رژیمی | ۱.۶۵ | - % |
قند | ۲.۵۵ | - % |
پروتئین | ۱.۲۲ | ۲ % |
ویتامین A | ۳۸۳.۰۳ | ۴۳ % |
کلسیم | ۳۳.۵۵ | ۳ % |
نظرات کاربران