طرز تهیه بیف استراگانف


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


سمیرا محمدی

سمیرا محمدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۰۵

clapping

۰

cooking

۰

بیف استراگانف

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


بیف استراگانف (Beef Stroganoff) یک غذای روسی و جزو محبوب ترین غذاهای دنیا است. این غذای لذیذ را می توانید به عنوان پیش غذا روز قبل از مهمانی بپزید و هنگام سرو فقط آن را گرم کنید. اگر می خواهید بیف استروگانف را در خوشمزه ترین و ساده ترین حالت تهیه کنید، پیشنهاد می کنیم این رسپی را حتما امتحان کنید.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت
۱۵۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

ابتدا گوشت را در کره و روغن با حرارت بالا به خوبی تفت دهید.

مرحله 2

گوشت ها را خارج کرده و پیاز را در همان ظرف تفت دهید تا سبک شود.

مرحله 3

آرد را اضافه کرده و تفت دهید.

مرحله 4

گوشت را اضافه کرده و آب جوش بریزید به قدری که روی گوشت ها را بگیرد. در ظرف را بسته و اجازه دهید گوشت ها ۲ تا ۳ ساعت با حرارت کم به خوبی پخته و نرم شوند.

مرحله 5

قارچ ها را ورقه ورقه کرده و همراه با فلفل سیاه به گوشت اضافه کنید. در پایان خامه و نمک را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی بیف استراگانف

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۲۰۳.۰۰ - %
چربی کل ۶.۵۵ - %
    چربی اشباع شده ۱.۸۵ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۱۱۲.۰۰ - %
سدیم ۸۲.۱۹ ۵ %
کربوهیدرات کل ۰.۰۷ ۰ %
    فیبر رژیمی ۰.۰۱ - %
    قند ۰.۰۱ - %
پروتئین ۳۳.۶۱ ۶۰ %
ویتامین A ۲.۵۶ ۰ %
کلسیم ۱۹.۱۳ ۲ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.