تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۱۱
۰
۰
بیف استراگانف (Beef Stroganoff) یک غذای روسی و جزو محبوب ترین غذاهای دنیا است. این غذای لذیذ را می توانید به عنوان پیش غذا روز قبل از مهمانی بپزید و هنگام سرو فقط آن را گرم کنید. اگر می خواهید بیف استروگانف را در خوشمزه ترین و ساده ترین حالت تهیه کنید، پیشنهاد می کنیم این رسپی را حتما امتحان کنید.
مرحله 1
ابتدا گوشت را در کره و روغن با حرارت بالا به خوبی تفت دهید.
مرحله 2
گوشت ها را خارج کرده و پیاز را در همان ظرف تفت دهید تا سبک شود.
مرحله 3
آرد را اضافه کرده و تفت دهید.
مرحله 4
گوشت را اضافه کرده و آب جوش بریزید به قدری که روی گوشت ها را بگیرد. در ظرف را بسته و اجازه دهید گوشت ها ۲ تا ۳ ساعت با حرارت کم به خوبی پخته و نرم شوند.
مرحله 5
قارچ ها را ورقه ورقه کرده و همراه با فلفل سیاه به گوشت اضافه کنید. در پایان خامه و نمک را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۲۰۳.۰۰ | - % |
چربی کل | ۶.۵۵ | - % |
چربی اشباع شده | ۱.۸۵ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۰ | - % |
کلسترول | ۱۱۲.۰۰ | - % |
سدیم | ۸۲.۱۹ | ۵ % |
کربوهیدرات کل | ۰.۰۷ | ۰ % |
فیبر رژیمی | ۰.۰۱ | - % |
قند | ۰.۰۱ | - % |
پروتئین | ۳۳.۶۱ | ۶۰ % |
ویتامین A | ۲.۵۶ | ۰ % |
کلسیم | ۱۹.۱۳ | ۲ % |
نظرات کاربران