طرز تهیه تاکو مرغ پنیری تند


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


سمیرا محمدی

سمیرا محمدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۰۷

clapping

۰

cooking

۰

تاکو مرغ پنیری تند

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


تاکو مرغ یکی از انواع غذاهای بسیار خوشمزه و سنتی مکزیکی و تند می باشد. تاکو با دست خورده می شود و در زمان ها قدیم اهالی و مردم های مکزیک تاکو را در کنار دریاچه با ماهی های ریز دریاچه تهیه می کردند و می خوردند.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۶۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

ابتدا سینه مرغ را بشورید و آن ها را روی تخته برش نگینی خرد کنید و کنار بگذارید. فلفل دلمه ها را بشورید و روی تخته برش نگینی خرد کنید و کنار بگذارید. سیر ها را بشورید و آن ها را پوره کنید. پیاز را بشورید و آن را هم روی تخته برش نگینی خرد کنید. فلفل کاپی قرمز را بشورید و کنار بگذارید. قارچ ها را بشورید و پوست روی آن را بگیرید و نگینی خرد کنید. سپس داخل قابلمه ای با مقدار خیلی کم آب بپزید. در هنگام پخت می توانید ۱ قاشق چای خوری آبلیمو اضافه کنید تا قارچ ها سیاه نشوند.

مرحله 2

در تابه مناسب مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. سپس مرغ های نگینی خرد شده را داخل تابه تفت دهید تا رنگ آن ها عوض شود. بعد از این که همه طرف مرغ ها طلایی شد پیاز نگینی خرد شده را به همراه سیر پوره شده به مواد اضافه کنید تا سبک و طلایی شود. در این زمان ادویه ها را که شامل نمک، فلفل سیاه و زردچوبه هست را اضافه کنید و هم بزنید و سپس مقداری ادویه کاری اضافه کنید. در این مرحله نوبت اضافه کردن فلفل دلمه های رنگی و خرد شده می باشد. آن ها را اضافه کنید و ۲ دقیقه تفت دهید تا نرم شود. خامه را به همراه قارچ به مواد اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه هم بزنید و شعله را خاموش کنید و کنار بگذارید.

مرحله 3

فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید. نان های لواش را روی سطح کار قرار دهید و داخل آن ها از مواد مرغ بریزید و آن ها را کنار هم داخل سینی فر بچینید و روی آن ها پنیر چدار بریزید و به مدت چند دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر ها ذوب شوند و روی آن ها طلایی شود. سپس سینی را خارج کنید و آن ها را داخل ظرف مناسب سرو کنید.

مرحله 4

برای تهیه تاکو در تابه، کاغذ روغنی را کف تابه قرار دهید و روی آن تاکو ها را بچینید روی کاغذ روغنی و درب قابلمه را بگذارید تا پنیر ها ذوب شوند. بعد از این که پنیر ها ذوب شدند آن ها را از تابه بیرون آورید و داخل ظرف مناسب بچینید. تاکو مرغ شما آماده است. نوش جان.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی تاکو مرغ پنیری تند

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۹۱.۱۲ - %
چربی کل ۵.۸۹ - %
    چربی اشباع شده ۲.۶۶ - %
    چربی ترانس ۰.۰۶ - %
کلسترول ۳۴.۸۱ - %
سدیم ۱۶۳.۰۸ ۱۱ %
کربوهیدرات کل ۲۱.۰۸ ۱۶ %
    فیبر رژیمی ۰.۴۰ - %
    قند ۰.۶۹ - %
پروتئین ۱۳.۳۹ ۲۴ %
ویتامین A ۲۰۴.۸۹ ۲۳ %
کلسیم ۸۳.۳۸ ۸ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.