طرز تهیه سوپ سبزیجات


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


زهرا ساعدی

زهرا ساعدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۰۶

clapping

۰

cooking

۰

سوپ سبزیجات

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


سوپ سبزیجات یکی از انواع غذاهای سبک و خوشمزه بین المللی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود بسیار مقوی و لذیذ است.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۳۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

برای تهیه سوپ سبزیجات رستورانی ابتدای کار جو را می شوییم، سپس درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم و اجازه می دهیم جو درون آب بماند تا خیس بخورد. در ادامه هویج را می شوییم، سپس پوست آن را جدا می کنیم.

مرحله 2

حالا هویج را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم. در ادامه کدو سبز را می شوییم، سپس همانند هویج به صورت درشت رنده می کنیم. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله 3

در این مرحله یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم و بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را کمی تفت می دهیم، سپس نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا را به پیاز اضافه می کنیم.

مرحله 4

حالا زمانی که بوی خامی ادویه ها از بین رفت، جو را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش خارج شود، سپس به پیاز اضافه می کنیم. در ادامه کدو سبز را به همراه هویج به جو اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم.

مرحله 5

در این مرحله به اندازه کافی آب مرغ به سبزیجات اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم و اجازه می دهیم سوپ به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه جوش بزند تا سبزیجات بپزند. در ادامه جعفری را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم.

مرحله 6

حالا اجازه می دهیم آب اضافی جعفری خارج شود، سپس جعفری را روی تخته گوشت قرار می دهیم و به صورت ریز خرد کرده و به سوپ اضافه می کنیم. در ادامه ماکارونی یا رشته سوپ را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله 7

در این مرحله رب گوجه فرنگی را به همراه آب لیمو ترش تازه به سوپ اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا رنگ رب گوجه فرنگی درون سوپ باز شود. در ادامه اجازه می دهیم سوپ به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه جوش بزند تا جا بیوفتد.

مرحله 8

در نهایت پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت بر می داریم، سپس سوپ را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در آخر سوپ را با مقداری جعفری خرد شده تزئین می کنیم، سپس سرو می کنیم. نوش جان.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی سوپ سبزیجات

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۶۸.۷۹ - %
چربی کل ۱.۸۸ - %
    چربی اشباع شده ۰.۲۴ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۰.۶۵ - %
سدیم ۳۷.۳۱ ۲ %
کربوهیدرات کل ۱۱.۲۲ ۹ %
    فیبر رژیمی ۱.۵۵ - %
    قند ۰.۶۳ - %
پروتئین ۲.۷۸ ۵ %
ویتامین A ۴۴۱.۴۰ ۴۹ %
کلسیم ۱۰.۹۹ ۱ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.