سوپ کدو حلوایی

سوپ کدو حلوایی

سوپ کدو حلوایی یکی از انواع سوپ های مفید و مقوی فصل های پاییز و زمستان است که با مواد متنوعی درست می شود. میتوانید آن را به راحتی در منزل تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۴۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۴ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی سوپ کدو حلوایی

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

برای تهیه سوپ کدو حلوایی خوشمزه ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن به یک قابلمه مناسب اضافه می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار داده و پیاز را تفت می دهیم تا سبک شود.

مرحله 2

در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود. در ادامه سیر را رنده کرده و به قابلمه اضافه می کنیم، سپس کمی تفت می دهیم تا عطر سیر خارج شود.

مرحله 3

حالا پوست کدو حلوایی را می گیریم، سپس به قابلمه اضافه می کنیم و به همراه دیگر مواد کمی تفت می دهیم. در ادامه ۲ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کدو حلوایی به طور کامل بپزد.

مرحله 4

در همین حین هویج و سیب زمینی را پوست می گیریم، سپس به صورت ریز خرد می کنیم و به همراه رزماری به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم مواد سوپ به مدت ۳۰ دقیقه بپزند.

مرحله 5

پس از گذشت ۳۰ دقیقه عصاره گوشت حل شده در 2 لیوان آب جوش را به همراه مقداری نمک و ادویه به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مواد سوپ به مدت ۳۰ دقیقه دیگر بپزند. پس از گذشت این زمان، رزماری از داخل قابلمه خارج کرده و دور می ریزیم.

مرحله 6

در این مرحله سوپ را با استفاده از بلندر یا میکسر به صورت پوره در می آوریم. حالا اجازه می دهیم سوپ با حرارت ملایم به غلظت دلخواهمان برشد، سپس آنرا درون ظرف مناسب می ریزیم و به همراه خامه سرو می کنیم.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.