سوپ میگو

سوپ میگو

سوپ میگو یکی از سوپ های دریایی می باشد که فوق العاده می باشد که شاید در نگاه اول فکر کنید طعم و مزه خوبی ندارد ولی این سوپ بسیار خوشمزه می باشد که با قارچ و هویج و شیر تهیه می شود. شما می توانید این سوپ فوق العاده مقوی را برای کودکان و نوزادان که می توانند غذاهای دریایی بخورند بسیار مناسب است. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۵ دقیقه

مدت زمان پخت:

۴۵ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۴ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی سوپ میگو

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

میگو را پاک کنید و خوب بشورید. شما می توانید از هر سایزی دلخواهی که دوست دارید میگو را تهیه کنید. داخل یک آب ریخته و صبر کنید تا بجوشد. وقتی آب جوش آمد ۳ دقیقه میگو ها را در آب جوش بریزیدو بعد آبکش کنید و روی آن آب سرد بگیرید.

مرحله 2

پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. داخل یک قابلمه کمی کره یا روغن ریخته و پیاز را کمی تفت دهید تا سبک شود. هویج را پوست بگیرید و رنده کنید و به پیاز اضافه کنید. در ادامه کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و تفت داده تا عطر فلفل آزاد شود. عصاره سبزیجات را پودر کنید و به مواد اضافه کنید.

مرحله 3

در ادامه کره و آرد را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود و بعد باید به تدریج شیر هم دمای محیط را اضافه کنید تا گلوله های آرد باز شود. در این مرحله می توانید به دلخواه پوست رنده لیمو اضافه کنید و اصلا نباید از آبلیموترش استفاده کنید وگرنه شیر بریده می شود. حرارت را ملایم کرده و هم بزنید تا آرد حل شود.

مرحله 4

در ادامه صبر کنید تا شیر گرم و به جوش آید. میگو های آبکش شده را اضافه کنید و اجازه دهید مواد به مدت ۵ دقیقه بجوشد. سپس شعله را خاموش کنید و گشنیز خرد شده را افزوده و سوپ را داغ میل کنید. نوش جان

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.