قارچ استراگانوف

قارچ استراگانوف

قارچ استراگانوف یکی از انواع غذاهای محبوب بین المللی است که اصالت آن متعلق به روسیه می باشد. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۴۵ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۲ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی قارچ استراگانوف

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

برای تهیه قارچ استراگانوف مخصوص ابتدا پیاز را به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود، سپس سیر را له می کنیم و به تابه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر تفت دادن را ادامه می دهیم.

مرحله 2

در این مرحله قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. در ادامه آب لیمو ترش را نیز اضافه می کنیم تا رنگ قارچ ها سیاه نشود. حدود ۵ تا ۷ دقیقه قارچ ها را با حرارت متوسط سرخ می کنیم تا کاملا سرخ شوند.

مرحله 3

در این مرحله آرد را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود، سپس آب گوشت (عصاره گوشت حل شده در 1 لیوان آب جوش) را در سه مرحله به تابه اضافه می کنیم و به صورت مداوم آرد را مخلوط می کنیم تا از گلوله شدن آن جلوگیری کنیم.

مرحله 4

پس از اینکه آرد به طور کامل در آب گوشت حل شد، جعفری خرد شده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، آویشن و زردچوبه اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا سس غلیظ شود و قارچ ها به طور کامل مغز پخت شوند.

مرحله 5

حالا خامه را از یخچال خارج می کنیم تا با دمای محیط هماهنگ شود، سپس پی از اینکه سس غلیظ شدف خامه را اضافه می کنیم و با دیگر مواد مخلوط می کنیم تا سس یکدست شود. در پایان این غذای خوشمزه را به همراه پوره سیب زمینی سرو می کنیم.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.