ته چین گوشت

ته چین گوشت

ته چین گوشت یکی دیگر از غذاهای مجلسی ایرانی است که در مهمانی ها عضو جدا نشدنی از سفره های ما ایرانی ها می باشد. ته چین معمولا به همراه مرغ تهیه می شود. اما در پارسی دی برای شما پیشنهاد داریم که ته چین را به همراه تکه های گوشت گوسفندی تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت:

۶۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۴ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی ته چین گوشت

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

گوشت را به همراه پیاز و ادویه کمی تفت دهید و آب اضافه کنید و زمان می دهید به مدت ۲ ساعت تا کاملا گوشت مغز پخت شود. بعد از پخت تکه های گوشت را برداشته و از آب گوشت به اندازه ۱ لیوان بردارید و کنار بگذارید و در تهیه دیگر غذاهای سوپی از آن استفاده کنید.

مرحله 2

برنج را بهتر است از چند ساعت قبل آماده کنید و زمان دهید که برنج به همراه نمک و آب خوب خیس بخورد و سپس بر روی حرارت گذاشته و روغن نیمه جامد اضافه کنید تا برنج کمی نیم پز شود و آب برنج تمام شود.

مرحله 3

در یک ظرف گود، نیمی از برنج را به همراه زعفران، ماست و تخم مرغ ریخته و هم بزنید تا مخلوط یکدستی بدست بیاد سپس برنج که نیم پز شد آبکش کنید و نیم از برنج را داخل مخلوط ماست و تخم مرغ بریزید و هم بزنید.

مرحله 4

برنجی که برای ته چین آماده کردید را در کف قابلمه مورد نظر بریزید و با پشت قاشق صاف کنید. سپس از تکه های گوشت روی برنج بچینید. در صورت تمایل از گوشت برای تزئین نگه دارید. سپس از برنج سفید بر روی گوشت بریزید و در آخر در قابلمه را دم کش بیاندازید و به مدت ۱ ساعت زمان دهید تا برنج دم بکشد.

مرحله 5

پس از گذشت زمان دم کشیدن، ته چین گوشت شما آماده است در انتها کره روی آن ریخته سپس در ظرف مورد نظر سرو کرده و به همراه تکه های گوشت و همینطور خلال بادام و پسته و زرشک تزئین نمائید و نوش جان فرمائید.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.